Rakenna asiantuntijabrändi!

Lunasta asiantuntijakategoria markkinoilta rakentamalla keskittynyt asiantuntijabrändi.

Asiantuntijabrändi on kasvukoneistosi turbovaihde!

Long gone are those days, kun b2b markkinoinnille riitti tunnistettava visuaalinen ilme sekä kaiken kattava slogan, kuten ”Yrityksesi kokonaisvaltainen IT-kumppani”. 2020-luvulla, jossa markkinoilla on jäätävän kova meteli, asiakkaat odottavat yrityksiltä enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Kokonaisvaltaisten kumppaneiden aika on tullut päätökseen, nyt menestyvät parhaiten ne yritykset, jotka pystyvät lunastamaan keskittyneen asiantuntijakategorian – eli olemaan toimialansa ajatusjohtaja.

Ajatusjohtajana voi toimia henkilö tai yritys. Täällä Markkinointi Meemissä me autamme b2b yrityksiä suunnittelemaan keskittyneitä ja houkuttelevia asiantuntijabrändejä sekä jalkauttamaan brändin rakentamisen toimenpiteet osaksi liidimarkkinoinnin koneistoa.

Asiantuntijabrändäys vaikuttaa parhaiten ostopyramidin perustaan

Siinä missä liidimarkkinoinnin palvelut keskittyvät kohdentamaan markkinointitaktiikoita ostopyramidin yläpäähän (tiedonhakuvaihe ja ostovalmiit potentiaaliset asiakkaat), asiantuntijabrändin rakentamisen markkinointitaktiikat kohdennetaan ostopyramidin alatasolle (ongelmatidottomat ja ongelmatietoiset, jotka eivät vielä toimi). Parhaiten menestyvät ne yritykset, jotka kohdentavat markkinointitaktiikoita kaikkiin ihanneasiakkaan ostoprosessin vaiheisiin.

Miksi kannattaa rakentaa keskittynyt asiantuntijabrändi?

Miksi kannattaa pyrkiä oman toimialan ajatusjohtajaksi ja suunnan näyttäjäksi? Miksi yrityksen ei kannattaisi keskittyä pelkkään liidimarkkinointiin? Keskittynyt asiantuntijabrändi luo yritykselle luottamusta ja arvostusta sekä tutkitusti se lisää ja parantaa myynnin mahdollisuuksia.
Kasvata vetovoimaisuutta ja luottamusta halutussa kohderyhmässä
Parantaa myynnin mahdollisuuksia
Nopeuttaa myyntiprosesseja
Tuo tutkitusti enemmän inbound liidejä yritykselle
Tuo tutkitusti isompia diilejä
Tuo pitkäkestoisempia ja suosittelevia asiakkuuksia

Asiantuntijabrändin rakentamista suunnittelusta toteutukseen

Asiantuntijabrändin rakentaminen lähtee liikenteeseen osallistuttavan valmennuksen avulla Brändi Workshopissa. Workshopin jälkeen laadimme asiantuntijabrändin yhteenvedon, toimenpidesuunnitelman ja mittariston. Voitte jatkaa tästä asiantuntijabrändin rakentamista itse tai yhdessä meidän kanssa asiantuntijabrädäyksen kuukausipalvelulla.

Tavoitteiden asettaminen

Ihanneasiakasprofiilien rakentaminen

Keskittyneen asiantuntijakategorian ideointi ja kirkastaminen

Asiantuntijabrändin identiteetti

Asiantuntijabrändin yhteenveto

Jalkauttamisen suunnitelma

Asiantuntijabrändin KPI-mittareiden laatiminen

Asiantuntijabrändäyksen startti!

Meitä suosittelevat mm…

Se kun sanoitte tarjousneuvotteluissa, että olette meille kuin se oma puuttuva markkinointitiimi, sen lupauksen olette lunastaneet 100 prosenttisesti. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä Markkinointi Meemin asiakkaita ja voimme suositella Meemiä lämpimästi myös muille, jotka kaipaavat liidien generoinnin kumppania.

Juha Oravala & Jani Pajari, D-fence Oy

Olisiko meidä aika keskustella yhteistyömahdollisuuksista lisää?

tiimi@markkinointimeemi.fi

+358 40 722 3816

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki