Meemi Blogi

Paras alusta verkkosivuille

Meiltä kysytään usein, mille verkkosivualustalle verkkosivut kannattaa tehdä. Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta ja jotkut tekijät saattavat vetää vellit väärään kurkkuun. Me teemme verkkosivuja WordPress, Squarespace ja Vilkas-alustoilla sekä omalla Cloud palvelullamme. Mikä näistä on sitten paras vaihtoehto?

WordPress on mielestämme ammattilaisen valinta verkkosivualustalle. Se on maailman käytetyin verkkosivualusta ja mahdollistaa yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin melkeinpä mitä tahansa, kuten verkkokaupan, oppimisympäristön tai vaikkapa sosiaalisen median ympäristön, jonne jäsenet pääsevät kirjautumaan. Moni näistä toiminnoista on jopa täysin ilmainen.

Vaikka suosimme WordPressiä verkkosivualustana, markkinoilla on myös paljon yrittäjien suosimia kaupallisia alustoja. Me olemme valinneet käyttöömme niistä myös muutaman, mutta miksi? Eikö WordPress-sivut kannata tehdä kaikille?

  • Basic postikorttisivu
  • Markkinoinnin kampanjasivu
  • Verkkokauppa, jolla halutaan testata liiketoimintaa
  • Pienemmän budjetin verkkosivu
  • Verkkosivu, jolla ei ole liiketoiminnallista tavoitetta

Tuossa nyt muutama erilainen tapaus, joihin kaupalliset verkkosivualustat ovat ihan passeleita. Mitään sen suurempaa, emme lähtisi niiden päälle rakentamaan, mutta pieniä kokonaisuuksia, why not! Me katsomme aina asiakkaan tilanteen mukaan parhaan ratkaisun verkkosivuille. Meillä ei ole absoluuttista ja jyrkkää mielipidettä vaan osaamme punnita asioita eri perspektiiveistä. Tiedämme, miten alustat eroavat toisistaan ja millaiset niiden mahdollisuudet ovat.

Pyydä tarjous verkkosivuillesi jo tänään!

Share This