Facebook & Instagram

Brändin rakentamista suosituimmissa somekanavissa.

Tännehän ne asiakkaat menneet on.

Facebook- ja Instagram-markkinoinnin avulla tavoitat asiakkaat sieltä, missä he viettävät eniten aikaansa. Tutkimusten mukaan yksi viidestä mobiilissa kulutetusta ajasta vietetään Facebookissa tai Instagramissa. Linjoilla roikkuvat niin B to B päättäjät kuin kotiäidit. Skaala näiden kanavien kuluttajien välillä on erittäin laaja.
Liiketoimintaa on aina haluttu jakaa voimakkaasti B to B tai B to C kentään. Tämä on kuitenkin vanhentunut näkökulma. Yritysten tulisi ohjata ajatukset kohti P to P eli Person to Person ajattelumallia. Tämä tarkoittaa inhimillisempää ja yksilöä puhuttelevampaa lähestymistapaa. Yritysviestinnän sijaan meidän tulisi siis puhutella henkilöä ja kaupallisen lähestymistavan sijaan meidän tulisi pystyä luomaan suhteita. Siinä missä TV-mainonta tavoittaa ihmismassoja, Facebook ja Instagram ovat P to P ajattelumallille otollisia kanavia.

Sosiaalisen median markkinoinnilla vaikutetaan parhaiten ostoputken alkupäässä.

Oletko sinäkin kyllästynyt sosiaalisen median osta-osta-mainoksiin? Niin on moni muukin. Kanavien ruuhkautuessa mainostaminen sosiaalisessa mediassa muuttuu jatkuvasti tehottomammaksi. Mielestämme sosiaalisen median paikka ei ole pääsääntöisesti suoran kaupan tai liidin hakemisessa. Siksi me keskitymme luomaan kiinnostavan ja houkuttelevan sosiaalisen median presenssin, joka kääntää silmäparit puoleensa ja ruokkii brändin kasvua. Kun asiakas siirtyy ostoputkessa askeleen eteen päin eli tiedonhakuun, olemme häntä relevantilla ja houkuttelevalla ratkaisulla vastassa Googlessa, josta asiakas siirtyy puolestaan eteen päin tutkimaan ja vertailemaan yrityksesi verkkosivuille. 

Sosiaalisen median palveluiden sisältö

Konsultaatio

Aloitamme yhteistyön tutustumalla yrityskulttuuriinne sekä konsultoimalla yrityksenne markkinointistrategian ja tavoitteet. Sen pohjalta päätämme kanavat sekä lähdemme suunnittelemaan markkinointisisältöjä.

Suunnitelma

Konsultaation pohjalta suunnittelemme sosiaalisen median sisällöt ja kampanjat. Luomme näkymän someviestinnän kokonaisuuteen, nimeämme toimenpiteille mittarit ja ajastamme rutiinityöt.

Toteutus ja ylläpito

Yrityksesi sosiaalisen median viestijänä autamme teitä materiaalien kuvauksissa tai toimittamienne raakamateriaalien kuratoinnissa. Jalostamme ja editoimme sisältöjä suunnitelmamme mukaisesti.

Raportointi

Kuukausittaisessa palaverissamme käymme läpi analytiikkaraportin, suunnittelemma ja organisoimme tulevaa sekä kehitämme sosiaalisen median viestintää ja yhteistyötämme.

Tutustu Facebook- ja Instagram-markkinoinnin palveluihin  verkkokaupassa

Tutustu palveluihin verkkokaupassa ja valitse teitä parhaiten palveleva paketti. Tilaa palvelu tai ota yhteyttä, konsultoimme tilanteesi maksutta ja ehdotamme teille sopivaa etenemissuunnitelmaa.

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta some-markkinoinnin sparrausta.

Mitä somessa kannattaisi tehdä? Missä kanavissa ja millä budjetilla? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Valikko