Google Ads markkinointi

Nopein reitti Googlen etusivulle

Miten rakennetaan tehokas Google ostoputki?

Yleisillä hakusanoilla toteutettu Google Ads-kampanja, joka johtaa yrityksen verkkosivujen etusivulle on yleinen googlemoka. Kuten kaiken markkinoinnin, myös Google-markkinoinnin pitää nojata voittavaan strategiaan ja kohderyhmälle tarkoin suunniteltuun toteutukseen. Kaikille kaikkea on ei mitään kenellekään. Jos potentiaalinen asiakas googlettaa hiihtosuksia, hän ei voi päätyä urheiluliikkeen etusivulle navigoimaan hiihtosuksien pariin itsenäisesti. Sen sijaan hänelle on tarjottava hakusanojensa mukainen verkkokokemus jo ensimmäisen klikkauksen jälkeen.
Me suunnittelemme ja toteutamme strategista Google Ads-mainontaa, joka ottaa huomioon asiakkaan koko ostopolun. Google Ads-mainoksen lisäksi saat samalla rahalla myös mainosryhmälle suunnitellun laskeutumissivun aina sen suunnittelusta toteutukseen ja teknologiaan.

Katso Google Ads-paketit markkinoinnin verkkokaupasta

Tutustu palveluihin verkkokaupassa ja valitse teitä parhaiten palveleva paketti. Tilaa palvelu verkkokaupan kautta tai ota yhteyttä!

Google Ads-markkinoinnin palvelut sisältävät

Konsultaatio

Mitä palveluita ja tuotteita sinun kannattaisi Googlessa markkinoida? Millaisella budjetilla ja kokoonpanolla kannattaisi lähteä liikenteeseen? Näden kysymysten parissa et ole yksin. Autamme teitä hahmottamaan kokonaisuuden ja sparrailemme yrityksesi näköisen Google Ads-suunnitelman.

Markkinatutkimus

Tutkimme yrityksesi tuotteiden ja palveluiden markkinatilanteen Googlen tarjoaman datan avulla sekä relevantteja hakusanoja mainoksellesi. Teemme hakusanasuunnitelman, jonka pohjalta optimoimme Google Ads mainoksianne kuukausittain.

Toteutus ja ylläpito

Google Ads-mainokset tulille ja odotellaan tuloksia? No ei ihan näin. Google Ads-kampanjat vaativat kuukausittaista optimointia ja kehitystä. Aina voimme tehdä jotakin paremmin. Teemme optimointia tehokkaan konversioseurannan avulla ja hakusanojen tehokkuuden pohjalta.

Laskeutumissivut

Jokaista mainosryhmää eli tavoitetta varten, tulee olla siihen kustomoitu verkkosivu, jonne asiakas laskeutuu klikattuaan mainosta Googlessa. Me suunnittelemme ja toteutamme mainosryhmällesi optimoidun laskeutumissivun ja parantelemme sen sisältöä aina Google Ads-kampanjan optimoinnin yhteydessä.

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta Googlemarkkinoinnin sparrausta.

Google Ads, hakukoneoptimointi vai kummatkin? Mikä olisi järkevä tapa aloittaa, millaisella budjetilla ja mitkä ovat realistiset tavoitteet ja odotukset markkinoinnille? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Valikko