Kasvuhakkerointi

Voimakkaasti kasvuhakuisen yrityksen Googlepalvelut

Kun Googletavoitteet ovat korkealla, tarvitaan jatkuvaa ja systemaattista tekemistä.

Kasvuyritysten markkinoinnin sydämessä tulisi aina asua Google. Agressiivisella, systemaattisella ja tavoitteellisella Googlen valloitusprojektilla saadaan aikaan massiivinen verkkosivuliikenteen kehitys. Verkkosivuliikennettä kasvatetaan niin orgaanisella (SEO) kuin maksetulla (SEM) googlemainonnalla.

Etsitkö markkinoinnin kumppania, joka hallitsee googlemainonnan aina teknisestä toteutuksesta sisällöntuotantoon ja growth hackin sprintteihin? Ota meidät osaksi yrityksesi kasvumarkkinointitiimiä ja pistetään tuulemaan!

Miksi kasvuhakkerointi mielletään startup yritysten heiniksi?

Growth Hacking eli kasvuhakkerointi mielletään usein startup-yritysten heiniksi, miksi näin? Yksinkertaisesti siksi, että startup hakee voimakasta kasvua nopealla aikajänteellä ja pienellä budjetilla. Kasvuhakkerointi on eräänlainen mentaalinen suhtautuminen tekemiseen. Tätä mentaalia kuvastavat hyvin ajektiivit tavoitteellinen, utelias, analyyttinen ja intohimoinen. Kasvuhakkerointi voi kuitenkin olla minkä ikäisen ja kokoisen yrityksen heiniä tahansa, jotka hakevat nopeaa kasvua. Pitää vain olla tietoinen siitä, millä kasvu tehdään.

Kasvuhakkeroinnin prosessi

Tilannekartoitus

Kartoitamme yrityksesi digitaalisen näkyvyyden nykytilanteen, verkkosivujen suorituskyvyn sekä nykyisen verkkosivuliikenteen lähteet. Teemme myös laajan hakusanakartoituksen potentiaalisista hakusanoista.

Suunnitelma

Kun tilanne on kartoitettu ja meillä on selkeä ymmärrys, millä hakusanoilla ja hakulauseilla haluamme olla löydettävissä, laadimme niin lyhyen tähtäimen Google Ads-suunnitelman sekä pidemmän tähtäimen hakukoneoptimoinnin suunnitelman.

Toteutus ja ylläpito

Kun suunnitelma on valmis, we are ready to go! Pyritämme tavoitteellista Google Ads-mainontaa, optimoimme laskeutumissivuja ja hakusanoja kuukausittain. Lisäksi tuotamme sisältöä suunnitelmamme pohjalta yrityksesi verkkosivuille hakukonenäkyvyyden kehittämiseksi.

Raportointi

Seuraamme ja raportoimme kasvuhakkeroinnin edistymisestä ja muutoksista viikon tai kahden viikon välein, riippuen tilanteesta. Voit seurata raportointia yhteisestä projektinhallinnastamme. Kuukausipalverissa saat laajemman läpikäynnin.

Valmiit kasvuhakkeroinnin paketit verkkokaupastamme!

Paljonko kasvuhakkeroinnin palvelut maksavat ja mitä ne tarkalleen ottaen sisältävät? Tervetuloa verkkokauppaamme tutkimusretkelle. Osta palvelu heti tai ota yhteyttä, konsultoimme lähtötilanteenne maksutta ilman sitoumuksia.

Toimimme parhaiten WordPress-alustalla

Hakukoneoptimointi vaatii verkkosivualustan hyvän tuntemuksen. Meidän erityisosaaminen on WordPress-alustassa (verkkokauppa Woocommerce). Mikäli verkkosivualustasi ei ole mielestämme otollinen hakukoneoptimoinnin prosessille, tulemme suosittelemaan verkkosivuillesi alustan vaihtoa WordPressiin. Tästä saattaa aiheutua lisäkuluja palveluun. Mikään ei kuitenkaan tule sinulle yllätyksenä, koska sitoudut palveluun vasta kartoituspalaverimme jälkeen vaikka tilaisit palvelun verkkokaupastamme.

Hakukoneoptimoinnin sekä kasvuhakkeroinnin asiakkaat saavat WordPress verkkosivuista huippualennuksen. Annamme tarjouksen kartoituspalaverimme jälkeen.

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta kasvuhakkeroinnin sparrausta.

Mitä on kasvuhakkerointi? Miten sitä kannattaisi lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan? Millaiseen bisnekseen sopii kasvuhakkerointi? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Valikko