Googlemarkkinointi

Google Ads & Hakukoneoptimointi

Google on paras kasvumarkkinoinnin kanava.

Tunnetko sinä onnistuneen myynnin reseptin? On kolme tekijää, joiden tulee täyttyä saman aikaisesti: Oikea aika, oikea paikka ja oikea ratkaisu. Siksi mainokset ja kylmäkontaktoinnit ovat usein tehottomia ratkaisuja myynnin lisäämikseksi. 80% kaikista ostoaikeissa olevista ihmisistä suuntaa nokkansa ensimmäisenä Googleen. Me huolehdimme, että olet Googlessa asiakastasi vastassa oikeaan aikaan ja täsmällisellä ratkaisulla.

Google Ads ja hakukoneoptimointi, kumpaa kannattaa tehdä?

On kaksi tapaa ponnahtaa Googlen kärkikahinoihin. Nopein tapa on maksaa hakusanojen klikkauksista Google Ads mainonnan avulla. Hitaampi, mutta sitäkin kannattavampi tapa on kivuta Googlen etusivulle orgaanisesti hakukoneoptimoimalla verkkosivuja.

Paikalliset palveluntarjoajat, kuten kampaamot, autokorjaamot ja ravintolat pärjäävät Google Ads mainonnan avulla. Tärkeintä on, että asiakas löytää yrityksesi nopeasti. Sen sijaan esimerkiksi B to B puolen ratkaisujen, verkkokauppojen ja SaaS-alan yritysten tulisi ehdottomasti panostaa Google Ads mainonnan lisäksi myös orgaaniseen näkyvyyteen Googlessa.

Google Ads toimii parhaiten täsmähakusanoilla, kuten ”Mainostoimisto Kerava” kun taas hakukoneoptimoinnin avulla Google suosittelee verkkosivujasi niiden sisällön perusteella. Näin voimme johdatella verkkosivuille liikennettä esimerkiksi blogien avulla hakusanoille ”Mikä on ostoputki?” ja tarjota artikkelissa selkeä vastaus kysymykselle ja ohjata sitä kautta asiakas tutustumaan ostoputkipalveluiden äärelle.

Miten voimme auttaa?

Google Ads-palvelut (SEM)

Hauatko ponnahtaa Googlen kärkikahinoihin nopeasti täsmähakusanoilla? Suunnittelemme ja toteutamme tavoitteellista Google Ads-mainontaa. Lue lisää Google Ads-palveluista ja niiden hinnoista.

Lue lisää

Hakukoneoptimoinnin palvelut (SEO)

Haluatko suunnitella ja lähteä toteuttamaan kanssamme sisältöstrategiaa, joka nostaa verkkosivusi Googlen kärkikahinoihin ratkaisuperusteisesti ilman maksettua mainontaa? Tutustu SEO-palveluihimme!

Lue lisää

Google SEM & SEO kasvuhakkerointi

Kasvuyrityksen tulisi panostaa googlemarkkinointiin 110%. Olemme suunnitelleet täydellisiä Googlemarkkinoinnin kasvuhakkerointipalveluita yrityksille, jotka janoavat huipputuloksia.

Lue lisää

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta Googlemarkkinoinnin sparrausta.

Google Ads, hakukoneoptimointi vai kummatkin? Mikä olisi järkevä tapa aloittaa, millaisella budjetilla ja mitkä ovat realistiset tavoitteet ja odotukset markkinoinnille? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Googlemarkkinointia markkinoinnin verkkokaupasta

Valikko