Turhauttaako markkinointi, joka ei tuo tuloksia?

Tulet maanantaina levänneenä töihin ja valmistaudut alkavaan viikkoon. Avaat koneen ja kalenteri muistuttaa sinua pian alkavasta markkinointipalaverista. Hyvä fiilis vaihtuu lukkotilaan. Agendalla on jälleen sama kysymys: Mistä saadaan lisää liidejä? 

Edes huippukonsulttien kanssa laadittu markkinointistrategia ei toteuta itse itseään. Se pitää osata jalkauttaa systemaattiseksi ja tavoitteelliseksi tekemiseksi, jotta liidejä alkaa generoitumaan. Mitä jos sanon sinulle, että meillä on yrityksellesi valmis kasvumarkkinoinnin toimintamalli, jonka olemme valmiita opettamaan teille?

Valmis kasvumarkkinoinnin toimintamalli ratkaisee kaksi kasvun keskeisintä ongelmaa.

Liikenne-ongelma tarkoittaa, että yrityksesi verkkosivuille ei yksinkertaisesti tule tarpeeksi porukkaa lukemaan huikeista tuotteista tai palveluista. Konversio-ongelma tarkoittaa puolestaan sitä, että liikennettä sivustolle saadaan, mutta se ei generoidu liidiksi tai kaupaksi.

Nyt paljastan sinulle salaisuuden, jonka avulla erotat kasvumarkkinoijan peruspertti-markkinoijasta.

Tuo liikenne-ongelma on helppo ratkaista. Kuka tahansa markkinoija saa takuu varmasti ohjattua liikennettä yrityksesi verkkosivuille. Siksi peruspertti-markkinoija on ratkaisemassa kaikkia ongelmiasi liikenne-ongelman ratkaisuilla.

Kasvumarkkinoija puolestaan tietää, että yritysten todellinen kasvun ongelma on konversio-ongelma. Vaikka johdattelisimme miljoona kävijää verkkosivuillesi, mutta ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta, liidimoottoreiden pärinä on vain korvissa soiva harha.

Markkinointi Meemin valmiin kasvumarkkinoinnin toimintamallin avulla ratkaisemme liikenne-ongelman lisäksi konversio-ongelman.

Mahtavaa, nyt löysimme sen tuloksia tekevän markkinoinnin kumppanin ja voimme aloittaa rallattamaan ilman huolen häivää…? Not quite… Ensin on hommia edessä.

Vastuuta markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ei voi ojentaa pois omista käsistä.

Vaikka meillä on olemassa valmis kasvumarkkinoinnin toimintamalli, ei tarkoita sitä, että se on OneSize-ratkaisu kaikille. Siksi me loimme Kasvu Workshopin, jonka avulla kaikki kasvumarkkinoinnin palvelumme starttaavat.

Aika aloittaa markkinoinnin tuloksellinen tekeminen markkinointitoimiston kanssa, joka työskentelee ilmaiseksi jos jäätte ilman tuloksia?  Varaa Kasvu Workshop ja aletaan hommiin!

Mistä Kasvu Workshop koostuu?

1. Starttipalaveri

Jotta voimme auttaa teitä, on selvää, että tutustumme yritykseesi, nykyiseen markkinoinnin toimintamalliin sekä tehtyihin toimenpiteisiin. Jos saatavilla on analytiikkaa, otamme sen mielellämme vastaan.

2. Workshop

Starttipalaverin pohjalta räätälöimme yrityksellesi Kasvu Workshopin, joka pidetään yrityksesi tiloissa (Uusimaa), Meemin toimistolla Keravalla tai etänä. Workshop koostuu valmennuksesta ja ryhmätehtävistä.

3. Suunnitelma

Kokoamme Workshopin asiat yhteen, laadimme yrityksellesi kasvusuunnitelman, sisältösuunnitelman, mittariston ja valmiin kasvumarkkinoinnin toimintamallin. Sen jälkeen kääritään hihat…

Kasvu Workshopilla on 100% tyytyväisyystakuu. Sen jälkeen olemme valmiita työskentelemään teille tulostakuulla – Jos liidin liidiä ei tule, emme veloita teiltä palvelun kuukausimaksua.

Lähde selvittämään yrityksesi kasvun resepti!

Onko minulla hopeatarjottimella teille valmis kasvuresepti? Ei. Onko minulla teille edes valmiita vastauksia? Ei.

Laitanko teidän tiimin tekemään töitä? Kyllä. Onko se rankkaa? Kyllä. Onko pakko? Jep. Hyvien asioiden eteen on pakko tehdä vähän hommia. Tiedät sen itsekin.

Mutta sitten kun tämä työ on tehty, pyyhkäiset hikikarpalot otsaltasi ja toteat, että kyllä kannatti. Fiilis on kevyempi ja VIHDOIN tiedät mitä ja miksi olemme lähdössä tekemään.

 

Kasvu Workshopin jälkeen teillä on…

Valmis kasvustrategia ja toimintamalli.
Toimenpide- ja sisältösuunnitelma.
Markkinoinnin mittaristo, jota oikeasti ymmärrät myös itse.
Saatettu markkinointi ja myynti yhteiselle taipaleelle.
Helpottunut olo siitä, että vihdoin alat luottamaan yrityksesi tulevaisuuteen.
Markkinoinnin kumppani, joka on valmis toteuttamaan tekemämme suunnitelman ja veloittamaan palvelusta VAIN JOS SE TUO TULOKSIA.

Ennen ja jälkeen Kasvu Workshoppia:

Kasvu Workshopin jälkeen markkinoinnista tulee fiksumpaa, helpompaa ja hauskempaa. Sen avulla johdat yrityksesi tyhjän nyhväämisestä tulokselliseen tekemiseen, säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja.

Vastauksia kysymyksiisi

Tilaa Kasvu-uutiset! 🚀

Haluatko kuukausittain kasvumarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse? Tilaa Meemin Kasvu-uutiset ja pysytään yhteydessä! 💜