Kasvu Workshop

Rakennamme yrityksesi markkinoinnille systemaattisen ja tavoitteellisen toimintamallin, jonka avulla kasvu on helpompaa ja nopeampaa, ilman jatkuvaa sähellystä.

Kasvu Workshop

Rakennamme yrityksesi markkinoinnille systemaattisen ja tavoitteellisen toimintamallin, jonka avulla kasvu on helpompaa ja nopeampaa, ilman jatkuvaa sähellystä.

Tuloksettoman markkinoinnin 3 tyypillisintä skenaariota:

Eivätkö liidikoneet pärähtele? Tuntuuko siltä, että bisnes hiljaa hiipuu alas päin? Yleensä tuloksettoman markkinoinnin takana on jokin seuraavista skenaarioista:

 • Skenaario Sillisalaatti: Markkinoinnin taktisia toimenpiteitä on tehty, mutta ei osata sanoa, mihin tehdyt toimenpiteet vaikuttavat, ovatko ne onnistuneet, miten niitä mitataan ja analysoidaan.
 • Skenaario Lukkotila: Markkinointia ei ole alettu tekemään, koska ”ainahan kylmäsoittaminen on toiminut paremmin” TAI ollaan yksinkertaisesti siinä tilanteessa, että ei edes tiedetä mistä lähdetään alkuun.
 • Skenaario Old School: Markkinointi on lähinnä mainontaa, jonka on todettu olevan kallista sen tuottamiin tuloksiin nähden.

Markkinointi aiheuttaa helposti stressiä, turhaa kiirettä, epätietoisuutta ja lukkotiloja. Siksi me suunnittelimme ja rakensimme Kasvu Workshopin, jonka avulla voimme ajaa yritykseesi valmiin ja toimivaksi todetun kasvumarkkinoinni toimintamallin.

 

Mistä Kasvu Workshop koostuu?

Kasvu Workshop on kaksipäiväinen kasvumarkkinoinnin osallistuttava valmennus. Päivät sovitaan asiakaskohtaisesti, mutta olisi toivottavaa, että workshop-päivät olisivat mahdollisimman lähellä toisiaan. Workshop toteutetaan asiakkaan tiloissa tai Markkinointi Meemin viihtyisissä koulutustiloissa Keravan Klondyketalossa.

Strategiapäivä

Kasvu Workshopin ensimmäisenä päivänä laadimme yrityksesi Go to market-strategian. Kevyen markkinatutkimuksen avulla päätämme selkeän kohderyhmän, syvennymme ihanneasiakasprofiilin rakentamiseen ja päätämme yrityksesi voittavan tekijän sekä laadimme viestintäsuunnitelman.

Taktiikkapäivä

Kasvu Workshopin toisena päivänä lähdemme piirtämään ihanneasiakkaasi ostopolkua. Suunnittelemme markkinointikanavat, sisällöt, verkkoympäristön laskeutumissivut sekä mittariston. Lopputuloksena on valmis markkinoinnin toimenpidesuunnitelma ja toimintamalli.

Yhteenveto

Kokoamme Workshopin asiat yhteen ja liitämme esitykseen myös teknologiasuunnitelman, jolla kokonaisuutta ylläpidetään. Voitte jatkaa tästä matkaa itse tai voimme laatia teille tarjouksen markkinoinnin kumppanuudesta, jossa hoidamme kasvukoneiston toteutuksen ja ylläpidon puolestanne kokonaan tai osittain.

Kasvu Workshopin jälkeen teillä on…

Valmis kasvustrategia ja toimintamalli.
Toimenpide- ja sisältösuunnitelma.
Markkinoinnin mittaristo, jota oikeasti ymmärrät myös itse.
Valmis kasvumarkkinoinnin koneisto, jonka me kokoamme teille tekemämme suunnitelman pohjalta
Markkinoinnin kumppani, joka voi pyörittää koottua markkinointikoneistoa kuukausihinnalla ja tulostakuulla (jos liidejä ei tule, hyvitämme palvelun kk-maksun).

Paljonko Kasvu Workshop maksaa?

Kasvu Workshopista on suunniteltu 3 versiota erilaisiin tarpeisiin. Jos et ole ihan varma, mikä sopii teille parhaiten, ei huolta, voit muuttaa kelkan suuntaa vielä kartoitustapaamisemme aikana.

Hybridi Workshop
900€(alv 0%)
 • Tilannekartoitus 45min
 • Kasvumarkkinoinnin verkkokurssi
 • 3 x 1h strategia-sparrausta (verkkokurssin ohessa)
 • Valmiin suunnitelman yhteenveto
 • Teknologia-suunnitelma ja järjestelmäsuositukset
 • 1 x 1,5h käytännön opetustapaamisia (aiheet suunnitellaan asiakaskohtaisesti)
 • (Tapaamiset etänä)
Kasvu Workshop
2500€(alv 0%)
 • Tilannekartoitus ja tavoitteiden asettaminen etänä 1h
 • Kasvu Workshop asiakkaan tai Meemin tiloissa 6h
 • (Workshop koostuu valmennuksesta ja ryhmätehtävistä sekä niiden puruista)
 • Kasvu Workshopin kirjallinen yhteenveto
 • Kustomoitu markkinointifunneli-suunnitelma
 • Teknologia-suunnitelma ja suositukset

Ennen ja jälkeen Kasvu Workshoppia:

Kasvu Workshopin jälkeen markkinoinnista tulee fiksumpaa, helpompaa ja hauskempaa. Sen avulla johdat yrityksesi tyhjän nyhväämisestä tulokselliseen tekemiseen, säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja.

Vastauksia kysymyksiisi

Valikko