Modernin kasvumarkkinoinnin valmennukset yrittäjille ja markkinointitiimeille

Kehitä, tehosta ja modernisoi markkinoinnin prosessit Liidimetodin avulla

Hyvä markkinoinnin päättäjä, markkinointikoneistot ovat kohdanneet uuden haasteen: milleniaaniostajan. Milleniaalit muodostavat nyt suurimman työikäisten ryhmän ja heidän mukanaan ostamistottumukset niin B2C kuin B2B aloilla ovat muuttuneet pysyvästi. Tai, muotoillaanpa tuo uudestaan: milleniaaleille vain yksi asia on pysyvää ja se on jatkuva muutos. Tämä digiajan multitaskaaja-sukupolvi vaatii yritykseltäsi enemmän kuin koskaan aikaisemmin: personoituja kokemuksia, sisältöjä ja tarjouksia juuri oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan.

Nyt eletään Asiakkaan aikakautta ja yrityksesi markkinointi- ja myyntikoneiston pitää pystyä mukautumaan asiakkaan kompleksiseen ja lähes täysin digitalisoituneeseen ostopolkuun.

Mitä tämä muutos konkreettisesti tarkoittaa perinteiselle markkinoinnin ja myynnin suunnittelulle, johtamiselle ja toteuttamiselle? Miten yrityksesi voi mukautua tähän muutokseen ja modernisoida sekä tehostaa vakiintuneita markkinoinnin ja myynnin prosesseja? Miten näillä markkinoilla saadaan yksinkertaisesti enemmän tuloksia?

Me kutsumme yrityksesi markkinointitiimin kasvumarkkinoinnin valmennukseen, jossa opetamme teille asiakaslähtöisen ja dataohjautuvan modernin kasvumarkkinoinnin suunnittelun työkalut sekä prosessin kehittämämme Liidimetodin avulla.

Liidimetodi® on step by step menetelmä, jonka avulla yritysesi suunnittelee ja rakentaa asiakaskeskeisen ja dataohjautuvan digitaalisen markkinointi- ja myyntisysteemin.

Perinteinen brändistrategia ja markkinoinnin vuosikello eivät ole riittäviä työkaluja asiakaskeskeisen ja dataohjautuvan modernin markkinointikoneiston suunnitteluun. Markkinointi Meemin kehittämä Liidimetodi tarjoaa yrityksellesi valmiin viitekehyksen modernin kasvumarkkinoinnin suunnitteluun, johtamiseen ja jalkauttamiseen. Liidimetodin avulla liidien generoinnista ja uusien asiakkaiden kotiuttamisesta tulee ennustettavampaa ja tehokkaampaa.

Ei Work Harder – vaan Work Smarter-periaatteella.

HALO-strategia

Kasvumarkkinoinnin ytimessä on syvä kohderyhmän tunteminen. HALO-strategia antaa valmiin viitekehyksen ihanneasiakkaan tunnistamiseen ja syvempään ymmärtämiseen. Selvitämme mikä on asiakkaasi haluama lopputulos ja mikä on halutun lopputuloksen esteenä.

Digitaalinen ostopolku

Kartoitamme ihanneasiakkaan ostoprosessin vaiheet ja suunnittelemme ostopolun ensimmäisen sprintin sisällöt, laskeutumissivut, automaatiot ja digimarkkinoinnin toimenpiteet jokaiseen näihin vaiheisiin. Laadimme myös selkeän mittariston, jonka avulla voimme tehdä dataohjautuvia päätöksiä resurssien kohdentamisesta jatkossa.

Kasvuhakkeroinnin prosessi

Jalkautamme yritykseesi modernin kasvumarkkinoinnin ja sosiaalisen myynnin prosessin, jonka avulla markkinoinnin ja myynnin rutiinit muodostavat yhtenäisen ja tehokkaan resurssin, jotka työskentelevät asiakaslähtöisesti, dataohjautuvasti ja systemaattisesti kohti yhteistä tavoitetta.

Rakenna yrityksesi näköinen valmennus näistä elementeistä

Moderni kasvumarkkinointi

Haluatko selkeän ja kokonaisvaltaisen näkymän moderniin markkinointiin ja myyntiin? Muotoilemme kasvutiimillesi silmiä avaavan ja mielenkiintoisen modernin markkinoinnin ja myynnin koulutuksen.

Sisältöstrategia

Aika syventää markkinointistrategiaa ja saada selkäranka modernille sisältömarkkinoinnille? Kartoitamme ihanneasiakasprofiilit ja syvennymme heidän käyttäytymiseen sekä ostoprosessin vaiheisiin Strategia Workshopissa.

Digitaalinen ostopolku

Markkinoinnin vuosikello on modernin markkinoinnin dinosaurus. Nyt suunnitellaan ja rakennetaan digitaalisia ostopolkuja. Opetamme teidät suunnittelemaan, jalkauttamaan suunnitelman sekä mittaamaan sen tuloksia Liidimetodin avulla.

Sisältö Workshop

Sisällöntuotanto saa muuten aika kivaa potkua, kun sitä pääsee ideoimaan ja sparrailemaan ulkopuolisen kumppanin kanssa. Sisältö Workshopissa tehdään monikanavainen sisältösuunnitelma jokaiseen ostopolun vaiheeseen.

Verkkosuunnittelu

Haluatteko oppia, miten yrityksesi verkkoympäristöstä otetaan sen täysi potentiaali irti? Autamme jalkauttamaan digitaalisen ostopolun yrityksesi verkkoympäristöön, suunnittelemaan tehokkaat landing paget ja ottamaan kaiken tehon irti verkkosivuliikenteestä.

Markkinoinnin automaatiot

Selkeä runko, ideoita ja asiakaslähtöistä sparrailua markkinoinnin automaatioiden suunnitteluun? Liidimetodin avulla suunnitellaan tehokkaat markkinoinnin ja myynnin automaatiot, jotka tehostavat digitaalista ostopolkua.

Digimarkkinointi

Millaisia toimenpiteillä ja kampanjoilla saadaan parhaiten tuloksia? Liidimetodin avulla opit hyödyntämään markkinointitaktiikoita ja kanavien tarjoamia kampanjastrategioita asiakas- ja datalähtöisesti.

Käyttökoulutukset

Kaipaatteko osaamista johonkin tiettyyn kanavaan, työkaluun tai markkinoinnin järjestelmään? Rakennamme henkilökunnallesi koulutuskokonaisuuden, jonka avulla otatte täyden potentiaalin irti käytössänne olevasta teknologiasta.

Hintaesimerkkejä

Palveluiden hinnat on suunniteltu yhdelle digitaaliselle ostopolulle – eli käytännössä yksi kohderyhmä ja yksi tavoite. Jos kohderyhmiä ja palveluita on paljon, pyydä tarjous kokonaisuudelle.

Kyllä! Kartoitamme yrityksesi tilanteen, tahtotilan ja tavoitteet, jonka pohjalta ehdotamme juuri teidän näköistä ja laajuista kokonaisuutta. Koulutukset ja valmennukset voivat liittyä kokonaisiin markkinointi- ja myyntiprosesseihin tai painottua esimerkiksi vain yhteen kanavaan.

  • Tiimeille suunnatussa workshopissa ja valmennuksessa ei ole osallistujarajoituksia, kaikki yrityksen kasvutiimistä ovat tervetulleita mukaan.
  • Yrittäjille ja yksittäisille markkinoijille suunnattu verkkovalmennuksen hinta on per henkilö. Jos yrityksestäsi useampi haluaa osallistua verkkovalmennukseen, voimme tehdä siitä hyvän ryhmätarjouksen, ota yhteyttä!

Auts! Tämä olisi kamalaa. Yritämme nimittäin parhaamme mukaan jo kartoitustapaamisesta lähtien tunnistaa ja löytää yrityskohtaiset käsiteltävät aihepiirit, työkalut ja tehtävät, joiden avulla saavutetaan koulutuksen tai valmennuksen tavoite. Jos kuitenkin käy niin hullusti, että epäonnistumme, pyrimme ensi sijaisesti korjaamaan tilanteen. Kaikilla Markkinointi Meemin palveluilla, valmennuksilla ja koulutuksilla on kuitenkin 100% tyytyväisyystakuu. Jos emme toimita, mitä lupaamme tai epäonnistumme (perustellusti) pahan päiväisesti, emme lähetä laskua. Tähän asti jokainen koulutus ja valmennus on ollut onnistunut!

Ehdottomasti kyllä, olemme monipuolinen digitaalisen kasvumarkkinoinnin, sisällöntuotannon ja verkkosuunnittelun kumppani. Meidät voi napata tiimiin mukaan säännölliseksi kumppaniksi tai tarpeen mukaan tunti perusteisella hinnoittelulla.

Lähtökohtaisesti me tulemme sinne, missä sinun tiimisi on. Voimme kuitenkin myös erikseen sopia mikäli haluatte, että varaamme valmennukselle erillisen tilan. Etätoteutukset ovat myös mahdollisia, mutta kokemuksemme mukaan livenä saa kaikesta enemmän irti ja syntyy hyvää keskustelua.

Ehdottomasti KYLLÄ!

Vaikka olisit jo markkinoinnin ammattilainen, Liidimetodin avulla kehität tekemistäsi strategisempaan, tavoitteellisempaan ja systemaattisempaan suuntaan. Palvelet asiakkaitasi paremmin ja saat enemmän tuloksia!

Kyllä, valmennukset voi maksaa 1-3 erässä.

Ehdottomasti, varaa tämän linkin kautta 30min etätapaaminen valmentajasi Jonnan kanssa. Jonna käy kanssasi koko valmennuksen sisällön läpi ja pääset esittämään täsmentäviä kysymyksiä.

Meemiläiset

Markkinointi Meemi on kahden kasvumarkkinoija-naisen show. Järjestämme modernin markkinoinnin ja digitaalisen myynnin workshoppeja ja valmennuksia sekä toimimme asiakkaittemme digitaalisen markkinoinnin kumppanina.

JONNA LÖNNROTH

Moikka! Olen Meemin perustajayrittäjä ja moderni kasvumarkkinoija. Toimin tiimimme kasvustrategina, sisältöjen ja toimenpiteiden suunnittelijana sekä kasvumarkkinoinnin valmentajana. Intohimoni on muotoilla ja kehittää markkinoinnin ja myynnin yhteisiä prosesseja sekä yhteistyötä. Tavataan ja sparraillaan, minulla riittää varmasti ideoita, ajatuksia ja neuvoja yrityksesi kasvumarkkinoinnin koneiston suunnitteluun ja kehittämiseen. Verkostoidun kanssasi mielelläni LinkedInissä!

LinkedIn
WhatsApp
Otsikko

MARI PIIPPONEN

Moikka, olen Mari, Meemin digimarkkinoija ja projektipäällikkö. Vastaan Mediatalo Meemin palveluista ja päiväni kuluvatkin asiakkaiden kanssa viestiessä sekä digitaalisen markkinoinnin, konversio-optimoinnin ja verkkosivuhommien parissa. Markkinointi muuttuu kovaa vauhtia ja parhaillani tutkin tekoälyn mahdollisuuksia, työkaluja ja vaikutuksia markkinoinnin prosessien tehokkuuteen sekä tuloksiin. Muutos on työni haaste ja suola! Verkostoidutaanko LinkedInissä?

LinkedIn
WhatsApp
Otsikko

Aika päivittää osaamista, ideoida uutta ja tehostaa prosesseja?

tiimi@markkinointimeemi.fi

+358 40 722 3816

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Select an option
Fill out this field
Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki