Liidimetodi® koulutus markkinoijille

Haluatko oppia tehokkaamman ja systemaattisemman tavan tehdä digitaalista markkinointia? Tervetuloa Liidimetodi®-koulutukseen!

Mikä on Liidimetodi®?

Liidimetodi® on Markkinointi Meemin kehittämä menetelmä, jonka avulla suunnitellaan askel askeleelta asiakaslähtöinen ja dataohjautuva kasvumarkkinoinnin koneisto sekä kasvumarkkinoinnin prosessi. Idea Liidimetodista® lähti kehittymään tahtotilasta tehdä digitaalisesta kasvumarkkinoinnista asiakasyrityksellemme selkokielisempää ja ymmärrettävämpää sekä tehostaa yhteistyömme prosesseja, jotta pystymme pitämään digitaalisen markkinoinnin hinnat kilpailukykyisinä.

Me olemme nyt tehneet töitä Liidimetodin® avulla jonkin aikaa ja tulleet siihen lopputulokseen, että kaikkien markkinoijien kannattaisi ottaa menetelmä käyttöön. Liidimetodin® avulla taklaamme yhdessä digitaalisen markkinoinnin yleisiä harhaluuloja ja ohjaamme suomalaisia yrityksiä perinteisestä vuosikellokamppistelusta kohti modernin kasvumarkkinoinnin prosesseja, saavutamme tehokkaammin tuloksia ja nostamme markkinoinnin arvostusta sinne, minne se kuuluukin: kasvun moottoriksi.

Kenelle Liidimetodi®-koulutus sopii?

Liidimetodi®-koulutus on suunnattu digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, joilla on jo toimialan kokemusta ja ymmärrystä, mutta kaipaavat työskentelyynsä tehokkaampaa ja selkokielisempää prosessia sekä tietysti uusia ideoita ja inspiraatioita digitaalisen markkinoinnin tekemiseen. Koulutus vie markkinoijan oivalluttavalla tavalla hyvin perusasioiden äärelle, mutta ei kuitenkaan sovi esimerkiksi yrittäjälle, joka on vielä digimarkkinoinnin perusasioissa kiinni.

Markkinointitoimistoille

Yritysten markkinointitiimeille

Markkinoinnin yrittäjille

Miksi teidän kannattaa oppia Liidimetodi®?

Suuntaatte nokan perinteisestä tavasta suunnitella ja johtaa markkinointia kohti modernin kasvumarkkinoinnin prosessia.
Työskentelette tavoitteellisemmin, ketterämmin ja tehokkaammin.
Saatte digimarkkinoinnin toimenpiteistä enemmän irti.
Kompleksisen kokonaisuuden langat pysyy käsissä selkeän toimintamallin avulla.
Omaksutte kasvuhakkeroinnin prosessin, jonka avulla pyritte aina parempiin tuloksiin.
Saatte aikaan keskustelua, syntyy ideoita, uusia oivalluksia ja pöhinää!

Liidimetodi-koulutusten hinnasto

Voit yhdistää Liidimetodi-koulutukseen myös esimerkiksi Kasvu Workshopin, jolloin koulutus jatkuu osallistuttavaan Workshoppiin, jonka lopputuloksena on valmis digitaalinen asiakaspolkusuunnitelma ja kasvumarkkinoinnin prosessi.

tiimi@markkinointimeemi.fi

+358 40 722 3816

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Olen kiinnostunut seuraavista koulutuksista *
Select an option
Fill out this field
Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki