Strategia ja toimintasuunnitelma, jonka avulla suuntaat yrityksesi nokan brändisaivartelusta liidimarkkinointiin.

Unohda brändisaivartelu ja markkinoinnin vuosikellot, nyt tehdään myyntiä verkossa!

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut radikaalisti viimeisen muutaman vuoden aikana, mutta yritysten markkinoinnin suunnittelun prosessit ovat edelleen ne samat, joita on koulussa opetettu vuodesta nakki ja kivi. Markkinoinnin vuosikellojen aika on ohi, nyt on aika rakentaa digitaalisia asiakaspolkuja, jotka genertoivat yritykselle liidejä automaatiolla. Kuulostaako vanhojen prosessien muuttaminen vaikealta ja aikaa vievältä? Ei huolta, siksi me kehitimme Liidimetodin. Liidimetodi on valmis suunnitteluprosessi, jonka avulla ohjaat yrityksesi markkinoinnin kamppistelusta tavoitteelliseen liidimarkkinointiin.

Tyypillisiä perinteiden markkinointiprosessin tuomia haasteita…

Tehdään mainontaa, joka ei generoi yritykselle tarpeeksi liidejä
Nettisivuilla on liikennettä, mutta yhteydenottopyyntöjä ei tule tarpeeksi
Emme pysty mittaamaan, mitä digimarkkinointi tuottaa
Myynti ei saa kaipaamaansa tukea markkinoinnilta

Varaa aika Liidimetodi-prosessin esittelyyn

Muutamme markkinoinnin mindsetin brändisaivartelusta liidimarkkinointiin.

Brändistrategiasta liidistrategiaan

Muutamme mindsetin perinteisestä brändistrategiasta nopeampaan, tehokkaampaan ja ketterämpään  liidimarkkinoinnin strategiamalliin.

Markkinoinnin vuosikellosta digitaaliseen asiakaspolkuun

Heitä vanha markkinoinnin vuosikellopohja roskikseen. Liidimarkkinointiin tarvitaan selkeä, keskittynyt ja mitattava digitaalinen asiakaspolku, joka kuljettaa asiakasta ostoprosessin vaiheesta toiseen.

Kamppistelusta Kasvuhakkerointiin

Kasvuhakkeroinnilla haemme asiakaspolulle optimaalisimpia liikenteen lähteitä testaamalla, mikä toimii parhaiten ja millä keinoilla liikenteestä generoidaan maksavia asiakkaita.

Joko aloitetaan liidien generointi?

Digitaalinen asiakaspolku 1500€

Analysoimme lähtötilanteen, konsultoimme voittavan liidistrategian ja tämän pohjalta suunnittelemme teille valmiin ja selkeän digitaalisen asiakaspolun, sen sisältökategoriat, kanavat ja mittariston. Suunnitelman avulla markkinointitiimisi pystyy helposti ottamaan kopin liidimarkkinoinnin toteutuksesta.

Kasvu Workshop 3500€

Kasvu Workshop on valmennuksen ja työpajan yhdistelmä markkinointitiimeille, jotka kaipaavat liidimarkkinoinnin suunnitteluun selkeää toimintamallia, ideoita ja inspiraatiota. Valmennuksessa opitte liidimetodin ja laaditte tehtävien avulla valmiin digitaalisen asiakaspolun. Kasvu Workshop pidetään etänä tai yrityksesi tiloissa (Pk-seutu ja lähialueet) ja sen kesto on 6 tuntia.

Hintoihin lisätään alv 24%. Palveluillamme on 100% tyytyväisyystakuu.

Mitä mieltä City-Lab oli Meemin Kasvu Workshopista?

Aloimme pohtimaan kesän lähestyessä syksyn markkinointiaktiviteetteja, ja mihin meidän tulisi keskittyä. Tähän liittyen olimme tehneet jo joitain ennakoivia suunnitelmia, mutta kokonaiskuvan muodostamiseen huomasimme tarvitsevamme ulkopuolista tukea. Tähän kohtaan Markkinointi Meemin tarjoama Kasvu Workshop osui oikein sopivasti.

Päivä oli oikein onnistunut, koska onnistuimme selkeyttämään meidän markkinoinnillista kokonaiskuvaamme sekä rakentamaan markkinointikampanjan tulevalle syksylle. Workshopista meille jäi käteen hyvä suunnitelma ja läjäpäin asioita hoidettavaksi.

Liidimetodin avulla pystymme nyt hahmottamaan eri osa-alueiden merkityksen. Tätä hyödyntäen voimme myös vaihtaa markkinointikampanjan kohderyhmää ja mitata saatuja tuloksia tehokkaasti.

Vesa Rauhala,
Toimitusjohtaja,
City-Lab Oy

Meitä suosittelevat

Haluatko kuulla Liidimetodin jalkauttamisesta yritykseesi? Varaa etätapaaminen tai ota yhteyttä!

Tai jätä viesti, olemme sinuun yhteydessä pian!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Olen kiinnostunut *
Select an option
Fill out this field