LinkedIn

Rakenna yritysbrändi LinkedInissä

Tavoitat B to B kentän yrityspäättäjät tehokkaasti LinkedInistä.

LinkedInissä vaikuttavat parhaiten ihmiset, siitä ei pääse mihinkään. Mutta on myös monia keinoja, joiden avulla myös yritysprofiilin voi ottaa osaksi tehokasta markkinointisuunnitelmaa. LinkedInin avulla voit mm. tehostaa yrityksesi hakukonenäkyvyyttä, tavoittaa maksetulla mainonnalla spesifejä kohderyhmiä ja jakaa mielenkiintoisia sisältöjä B to B kohderyhmälle.
Autamme valjastamaan LinkedInin yritysprofiilin tehokkaaksi liidimoottoriksi, brändin edistäjäksi ja myös työkaluksi myyntiorganisaatiollesi. Markkinointi Meemi keskittyy yritysbrändien rakentamiseen, mutta jos kaipaat apua myös henkilöiden social selling työhön, voimme napa yhteistyökumppanimme mukaan projektiin.

Sosiaalisen median markkinoinnilla vaikutetaan parhaiten ostoputken alkupäässä.

Oletko sinäkin kyllästynyt sosiaalisen median osta-osta-mainoksiin? Niin on moni muukin. Kanavien ruuhkautuessa mainostaminen sosiaalisessa mediassa muuttuu jatkuvasti tehottomammaksi. Mielestämme sosiaalisen median paikka ei ole pääsääntöisesti suoran kaupan tai liidin hakemisessa. Siksi me keskitymme luomaan kiinnostavan ja houkuttelevan sosiaalisen median presenssin, joka kääntää silmäparit puoleensa ja ruokkii brändin kasvua. Kun asiakas siirtyy ostoputkessa askeleen eteen päin eli tiedonhakuun, olemme häntä relevantilla ja houkuttelevalla ratkaisulla vastassa Googlessa, josta asiakas siirtyy puolestaan eteen päin tutkimaan ja vertailemaan yrityksesi verkkosivuille. 

Google Ads-markkinoinnin palvelut sisältävät

Konsultaatio

Aloitamme yhteistyön tutustumalla yrityskulttuuriinne sekä konsultoimalla yrityksenne markkinointistrategian ja tavoitteet. Sen pohjalta päätämme kanavat sekä lähdemme suunnittelemaan markkinointisisältöjä.

Suunnitelma

Konsultaation pohjalta suunnittelemme sosiaalisen median sisällöt ja kampanjat. Luomme näkymän someviestinnän kokonaisuuteen, nimeämme toimenpiteille mittarit ja ajastamme rutiinityöt.

Toteutus ja ylläpito

Yrityksesi sosiaalisen median viestijänä autamme teitä materiaalien kuvauksissa tai toimittamienne raakamateriaalien kuratoinnissa. Jalostamme ja editoimme sisältöjä suunnitelmamme mukaisesti.

Raportointi

Kuukausittaisessa palaverissamme käymme läpi analytiikkaraportin, suunnittelemma ja organisoimme tulevaa sekä kehitämme sosiaalisen median viestintää ja yhteistyötämme.

Katso LinkedIn-markkinoinnin paketit verkkokaupasta

Tutustu palveluihin verkkokaupassa ja valitse teitä parhaiten palveleva paketti. Tilaa palvelu tai ota yhteyttä. Konsultoimme tilanteenne maksutta ja ehdotamme etenemissuunnitelmaa.

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta LinkedIn-markkinoinnin sparrausta.

Millaista sisältöä LinkedInissä kannattaa jakaa? Millaisia mahdollisuuksia LinkedIn mainonta yrityksille tarjoaa? Paljonko markkinointi LinkedInissä maksaa? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Valikko