Kasvu Workshop

Kasvu Workshopissa yrityksesi markkinointitiimi oppii kehittämämme liidimetodin ja laatii osallistuttavien tehtävien avulla digitaalisen asiakaspolun

Kasvu Workshop tuo markkinointitiimisi vuoteen 2023

Kasvu Workshop on valmennuksen ja työpajan yhdistelmä johtoryhmille sekä markkinointi- ja myyntitiimeille, jotka kaipaavat liidimarkkinoinnin strategiaa ja suunnitelmaa sekä selkeää toimintamallia, ideoita ja inspiraatiota. Valmennuksessa opitte kehittämämme liidimetodin ja laaditte tehtävien avulla valmiin digitaalisen asiakaspolun yrityksellenne.

Mistä Kasvu Workshop koostuu?

Strategiaosuus

Kasvu Workshop alkaa strategiaosuudella johtoryhmän kanssa. Johtoryhmä laatii osallistuttavan valmennuksen avulla asiantuntijayrityksen markkinointistrategian, asettaa ostoputkelle selkeät tavoitteet ja suunnittelee liidimarkkinoinnin budjetin.

Taktiikkaosuus

Kasvu Workshopin taktisessa osuudessa mukaan tulee myös markkinointi- ja myyntitiimi. Osallistuttavan valmennuksen kautta kasvutiimisi oppii kehittämämme liidimetodin ja suunnittelee sen avulla digitaalisen asiakaspolun, sen sisällöt ja mittarit. Lopuksi laadimme markkinoinnin ja myynnin yhteistyön pelisäännöt.

Yhteenveto

Kokoamme Workshopin asiat yhteen ja liitämme esitykseen myös teknologiasuunnitelman, jolla kokonaisuutta ylläpidetään sekä selkeän markkinoinnin mittariston. Voitte jatkaa tästä matkaa itse tai voimme laatia teille tarjouksen markkinoinnin kumppanuudesta, jossa hoidamme kasvukoneiston toteutuksen ja ylläpidon puolestanne kokonaan tai osittain.

Kasvu Workshopin jälkeen teillä on…

Asiantuntijayrityksen markkinointistrategia
Markkinoinnin ja myynnin selkeä ja mitattava yhteinen toimintamalli
Digitaalisen asiakaspolun suunnitelma
Digimarkkinoinnin sisältösuunnitelma
Markkinoinnin ja myynnin automatisoinnin suunnitelma
Selkeä markkinoinnin ja myynnin mittaristo
Hyvä pöhinä, mutta sen lisäksi myös selkeä suunnitelma ja tuki toteutukseen

Paljonko Kasvu Workshop maksaa?

Kasvu Workshopista on 2 eri versiota. Valitse pelkästään valmis suunnitelma, jonka oma markkinoijasi toteuttaa, tai valitse valmis suunnitelma sekä koneiston toteutus. Meiltä saat tarvittaessa myös apukädet markkinointiin jatkossa.