fbpx

Markkinoinnin kumppani

Kustannustehokas ja ketterä markkinoinnin kumppani

Etsitkö markkinoinnin luottokumppania nappaamaan kopin pienestä tai isosta osasta yrityksenne markkinointia? Search no more. Olet tullut oikeaan paikkaan. Markkinointi Meemi on pieni ja ketterä markkinoinnin kumppani. Tähän asti olemme päätyneet joka kerta asiakkaalle fiksummaksi ja kustannustehokkaammaksi ratkaisuksi, kuin työntekijän rekrytoiminen tai ison mainostoimiston palkkaaminen.

Me Meemiläiset haemme aitoja kumppanuuksia, jotka kasvavat ja kehittyvät ajan saatossa. Haluamme tutustua teidän liiketoimintaan perin pohjin. Markkinoinnin kumppanina pidämme tärkeänä meidän välistä sujuvaa ja organisoitua yhteistyötä. Suunnittelemme ja organisoimme yhteistyön niin, että jokainen meistä ymmärtää mitä tehdään ja miksi tehdään. Vaalimme yhteistyössä selkeää ja läpinäkyvää toimintamallia.

Kokonaisuus, joka palvelee teitä

Markkinoinnin kumppanuudet hiotaan asiakaskohtaisesti. Voitte hyödyntää meitä markkinoinnin apukäsinä pienissä kokonaisuuksissa tai voitte ulkoistaa meille koko markkinoinnin. Pohditaan yhdessä, mikä olisi kohdallanne kaikista järkevintä.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median päivitykset ja maksettu mainonta.

Verkkosivut & Verkkokaupat

Verkkosivut, verkkokaupat, markkinoinnin landing page ratkaisut ja verkkokurssialustat. Erityistuntemus WordPress alustaan, mutta toteutamme verkkosivuja myös muilla alustoilla.

Audio-markkinointi

Audiomarkkinointi on tulevaisuuden nouseva markkinoinnin trendi. Muutetaanko teidän yrityksen sisällöt audioaikaan? Audiosisällöistä suosituimpia ovat esimerkiksi podcastit ja micropodcastit.

SEO & SEM

Googlen orgaaninen näkyvyys (SEO) ja maksettu mainonta (Google Ads).

Markkinointi-sisällöt

Monipuolinen sisällöntuotanto aina visuaalisesta tekstisisällöstä video- ja audiosisältöihin.

Perinteinen markkinointi

Onko perinteinen markkinointi kuollut? Ei missään nimessä. Perinteinen markkinointi elää ja voi hyvin. Yhdessä perinteinen ja digitaalinen näkyvyys kasvattavat brändiä tehokkaasti.

Sähköposti-markkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin kampanjat, automaatiot ja järjestelmät.

Graafinen suunnittelu

Graafiset ilmeet kevyistä ilmeistä aina brändin visuaalisen ilmeen kehitykseen.

Markkinoinnin automaatiot

Hallitsemme yleisimmät markkinoinnin automaation työkalut, kuten Hubspotin ja käytetyimmät some- ja sähköpostimarkkinoinnin järjestelmät.

Valmiit paketit

Olemme hinnoitelleet muutaman tyypillisen markkinoinnin kumppanuuden valmiiksi. Kaikki kumppanuudet muotoillaan kuitenkin juuri sen mukaan, mikä sopii teille parhaiten. Markkinoinnin pitkäjänteisen työn luonteen vuoksi paketit ovat vuosisopimuksia ellei asiasta erikseen neuvotella.

Ota yhteyttä

Jätä viesti ja kerro mihin kaipaatte markkinointikonsultin apua. Olen sinuun yhteydessä 48h kuluessa valmiilla ehdotuksella.

+358 40 722 3816
sunnyday@markkinointimeemi.fi

    Valikko