Funneli-palvelut

Systemaattista ja automatisoitua liidien generointia funnelin avulla.

Liidien generoiminen on vaikeampaa kuin ennen.

Mainos ja landing page tulille, sitten vain odottelemaan liidejä. Not quite… Ostokäyttäytymisen ja kilpailun lisääntymisen myötä digitaalisissa kanavissa markkinoinnista ja myynnistä on tullut vaikeampaa. Tutkimusten mukaan B2B-asiakas käyttää nyt jo 10 eri kanavaa ja tarvitsee yrityksestäsi lukuisia kosketuspintoja ennen kuin on valmis ostamaan yritykseltäsi yhtikäs mitään. Jo ennestään pitkinä tunnetut B2B yritysten ostoprosessit ovat nyt siis vielä pidempiä. Mitä tämä sitten tarkoittaa markkinoinnille ja myynnille? Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna: muutosta. Muutosta sytemaattisempaan, kohdennetumpaan, tavoitteellisempaan ja automatisoidumpaan kasvukoneistoon. Tätä me kutsumme markkinointifunneliksi.

Funneli ottaa huomioon asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheet

Jotta funneli olisi sinulle käsitteenä ymmärrettävämäpi, on hyvä tiedostaa, että yrityksesi markkinoista ihmiset edustavat eri ostoprosessin vaiheita. 97% kohderyhmästäsi ei ole valmiita ostamaan mitään juuri nyt. Tähän perustuu mainonnan ja kylmäsoittamisen tehottomuus pitkällä aikajänteellä. Sen sijaan, että mainostat osta-osta-mainoksia tuolle 3 prosentille kohderyhmästäsi, miltä kuulostaisi automatisoitu markkinointikoneisto, joka ottaa huomioon kaikki kohderyhmäläiset eri ostoprosessin vaiheissa?

Markkinointifunnelin avulla kuljetat pyramidin alakerroksia ylemmäs kohti ostopäätöstä vahvistaen samalla yrityksesi brändiä ja luottamusta kohderyhmässä.

Funnelin rakentamisen prosessi

Funneli-suunnitelma

Konsultoimme yrityksesi markkinointistrategian ja ihanneasiakkaasi ostopolun, jonka pohjalta suunnittelemme markkinointifunnelin kanavat, sisällöt ja toimenpiteet.

Digisisältöjen toteutus

Toteutamme kaikki markkinointisisällöt valmiiksi, joita funneli vaatii. Näitä ovat esimerkiksi landing paget, sähköpostit, digitaaliset liidinapparit, kampanjamateriaalit, blogit…

Koneiston automatisointi

Kun kaikki sisällöt ovat valmiina, teemme tarvittavat integraatiot ja automatisoinnit, jotta markkinointikoneisto rullaa ja tuottaa lämpimiä liidejä myynnin pipelineen ilman ihmisvoimia.

Suuntaa antava hinnasto erilaisille funneli-palveluille

Some-funneli
1500(alv 0%)
 • Liidinapparin toteutus antamanne raakametriaalin pohjalta
 • Some-kampanjamateriaalien suunnittelu ja toteutus (LinkedIn, Instagram tai Facebook)
 • Sähköpostimarkkinoinnin automaation valjastaminen
 • 3 automatiositua sähköpostia
 • Laskeutumissivujen suunnittelu ja toteutus
 • Kuukausiraportti
SEO funneli
2500€(alv 0%)
 • Avainsanatutkimus
 • 1 avainsanan valinta
 • 3-5 Blogisisältöjen tuottaminen ja linkitykset (nousu Googlen etusivulle)
 • Liidinapparin toteutus raakamateriaalin pohjalta
 • Laskeutumissivujen suunnittelu ja toteutus
 • 3 sähköpostin suunnittelu ja toteutus
 • Markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönotto ja valjastaminen funnelille
Haluatko keskustella lisää yrityksesi markkinointifunneleista ja saada kiinteällä hinnalla tarjouksen työlle? Varaa aika etätapaamiseen kanssani.
Valikko
Tilaa Kasvu-uutiset! 🚀

Haluatko kuukausittain kasvumarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse? Tilaa Meemin Kasvu-uutiset ja pysytään yhteydessä! 💜