fbpx

Puuttuuko teiltä oma markkinointiosasto?

Markkinointi Meemin Oma markkinoija-palvelu on fiksu ja kustannustehokas markkinointiresurssi yrityksellesi.

Se, kun sanoitte meille ensimmäisessä palaverissa, että olemme teille se puuttuva markkinointiosasto, oli ratkaiseva valintaperuste kilpailutuskierroksella. Ja täytyy sanoa, että sen lupauksen olette todellakin lunastaneet. Olemme erittäin tyytyväisiä Markkinointi Meemin Oma markkinoija-palveluun.

Juha Oravala ja Jani Pajari, D-Fence Oy

Markkinoinnin kumppani, kuin oma työntekijä.

Etsitkö yrityksellesi markkinoijaa? Ehkä pallottelet rekrytoinnin ja ulkoisen kumppanin välillä? Markkinointi Meemin Oma markkinoija-palvelu tippuu fiksuna ja kustannustehokkaana ratkaisuna rekrytoitavan työntekijän ja mainostoimistopalvelun väliin. Yrityksesi markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelusta, analysoinnista ja toteutuksesta vastaa yrityksellesi nimetty Oma markkinoija. Hän toimii Markkinointi Meemissä yrityksesi markkinointivastaavana ja muu tiimi markkinoinnin toteutuksen tukena.

Palvelu muotoillaan täysin yrityksesi tarpeitten ja tavoitteiden pohjalta. Voimme olla yrityksesi ainut markkinointiresurssi tai toimia fiksuna apukätenä omalle markkinointitiimillesi. Olemme myös tottuneita toimimaan yhteistyössä muiden mainostoimistojen kanssa.

Pitkän tähtäimen yhteistyö

Oma markkinoija-palvelu rakennetaan juuri sinun yrityksesi tarpeitten pohjalta. Meidän juttu on kuitenkin aina katsoa kokonaisuutta ja tehdä systemaattista markkinointia. Meille asiakas ei ole vain kertaluontoinen kädenpuristus. Etsimme pitkiä ja kehittyviä markkinoinnin kumppanuuksia. Te kerrotte tavoitteen, jonka pohjalta me suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme markkinoinnin toimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Vaikka puhumme virallisesti ulkoistetusta markkinoinnin palvelusta, tavoitteemme on kuitenkin käytännössä tuntua siltä, että olemme yksi teistä.

Oma markkinoija vs. Työntekijä

Huomattavasti kustannustehokkaampi.

Monipuolinen osaaminen ja kokemus monen erilaisen yrityksen markkinoinnista.

Ei henkilöstöhallinnon huolia, kuluja ja riskejä.

Yhdellä kuukausimaksulla asiantuntijatiimi.

Valmis toimintamalli ja koordinoitu kokonaisuus.

Meemin markkinointitarjotin

Millaista osaamista markkinoinnin kumppanuudet voivat pitää sisällään?

Esimerkkejä Oma markkinoija-palvelun hinnoittelusta

Palvelun lopullinen hinta tehdään aina tarjousperusteisesti. Tässä kuitenkin muutama esimerkki palveluiden sisällöistä ja hinnoista.

Meihin luottavat mm.

Varaa aika kalenteristani!

Tutustutaan etäpalaverin merkeissä lisää ja selvitetään, voisiko Meemi olla teille se oikea markkinoinnin kumppani. Etätapaamisiin!

Tai jätä viesti!

Jätä viesti, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Valikko