fbpx

Fiksu markkinoinnin kumppani.

Kustannustehokas ja ketterä markkinointikumppani

Etsitkö markkinoinnin luottokumppania nappaamaan kopin pienestä tai isosta osasta yrityksenne markkinointia? Search no more. Olet tullut oikeaan paikkaan. Markkinointi Meemi on pieni ja ketterä markkinoinnin kumppani. Tähän asti olemme päätyneet joka kerta asiakkaalle fiksummaksi ja kustannustehokkaammaksi ratkaisuksi, kuin työntekijän rekrytoiminen tai ison mainostoimiston palkkaaminen.

Markkinoinnin kumppanina pidämme tärkeänä meidän välistä sujuvaa ja organisoitua yhteistyötä. Suunnittelemme ja organisoimme yhteistyön niin, että jokainen meistä ymmärtää mitä tehdään ja miksi tehdään.

Kumppanuus on kokonaisuus, joka toimii.

Pohditko ratkaisua osa-aikaisen tai kokoaikaisen markkinoijan palkkaamisen ja mainostoimistopalvelun välillä? Kummassakin on puolensa. Meemin markkinoinnin kumppanuus istuu näiden kahden välimaastoon.

Markkinoinnin kumppanuus sopii tilanteeseen, jossa haluat tekijän jollekin selkeälle kokonaisuudelle. Heitä meille vastuu esimerkiksi koko sosiaalisen median viestinnästä ja markkinoinnista, Google näkyvyyden maksetusta ja orgaanisesta näkyvyydestä tai vaikka koko digimarkkinoinnista.

Oma markkinoinnin yhteyshenkilö

Muodostamme palvelusta selkeän ja kehittyvän kokonaisuuden.

Läpinäkyvä ja avoin vuorovaikutus

Kustannustehokas markkinointiresurssi.

Kuin oma työntekijä ilman työnantajan velvoitteita!

Kokonaisuus, joka palvelee teitä

Markkinoinnin kumppanuudet hiotaan asiakaskohtaisesti. Voitte hyödyntää meitä markkinoinnin apukäsinä pienissä kokonaisuuksissa tai voitte ulkoistaa meille koko markkinoinnin. Pohditaan yhdessä, mikä olisi kohdallanne kaikista järkevintä.

Miltä kuulostaisi lyhyt etätapaaminen?

Voisiko Markkinointi Meemi olla yrityksesi markkinoinnin kumppani? Otetaan asiasta selvää. Tutustutaan ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta lisää 30 min etätapaamisen merkeissä. Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä jonna@markkinointimeemi.fi tai 040 722 3816.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median päivitykset ja maksettu mainonta.

Verkkosivut & Verkkokaupat

Verkkosivut, verkkokaupat, markkinoinnin landing page ratkaisut ja verkkokurssialustat. Erityistuntemus WordPress alustaan, mutta toteutamme verkkosivuja myös muilla alustoilla.

Audio-markkinointi

Audiomarkkinointi on tulevaisuuden nouseva markkinoinnin trendi. Muutetaanko teidän yrityksen sisällöt audioaikaan? Audiosisällöistä suosituimpia ovat esimerkiksi podcastit ja micropodcastit.

SEO & SEM

Googlen orgaaninen näkyvyys (SEO) ja maksettu mainonta (Google Ads).

Markkinointi-sisällöt

Monipuolinen sisällöntuotanto aina visuaalisesta tekstisisällöstä video- ja audiosisältöihin.

Perinteinen markkinointi

Onko perinteinen markkinointi kuollut? Ei missään nimessä. Perinteinen markkinointi elää ja voi hyvin. Yhdessä perinteinen ja digitaalinen näkyvyys kasvattavat brändiä tehokkaasti.

Sähköposti-markkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin kampanjat, automaatiot ja järjestelmät.

Graafinen suunnittelu

Graafiset ilmeet kevyistä ilmeistä aina brändin visuaalisen ilmeen kehitykseen.

Markkinoinnin automaatiot

Hallitsemme yleisimmät markkinoinnin automaation työkalut, kuten Hubspotin ja käytetyimmät some- ja sähköpostimarkkinoinnin järjestelmät.

Valikko