Kasvumarkkinoinnin strategiatyö on Liidistrategia!

3 tapaa tehdä parempaa tulosta, minkä päätöksen teet?

Let´s face the fact, vuonna 2023 tuloksen kasvattaminen ei ole asiantuntijayrityksille helppoa. Jatkuvasti muuttuvassa ja epävakaassa toimintaympäristössä markkinointi- ja myyntistrategian rooli korostuu entisestään. Meidän on todella tiedettävä miksi ja minne kasvutiimin resursseja kohdennetaan.

Miten yrityksen tulosta voidaan parantaa? Tähän on kolme konkreettista keinoa:

Yritys voi nostaa hintoja
Yritys voi säästää kuluja
Yritys voi lisätä myyntiä

Kaikki kolme eri keinoa vaativat markkinointistrategialta erilaisia päätöksiä ja markkinointisuunnitelmalta erilaisia taktiikoita. Yksi asia on kuitenkin selvää: sinun on tehtävä selkeä päätös siitä, mikä näistä tuloksen parantamisen keinoista valitaan halutulle ajanjaksolle. Kun olet tehnyt päätöksesi, on aika laatia voittava markkinointistrategia…

3 strategista painopistettä, joista vain kahdessa Markkinointi Meemi on yrityksellesi oikea kumppani

Markkinointistrategia on sarja päätöksiä siitä, minne ja miten markkinoinnin ja myynnin resursseja kohdennetaan. Riippuen kuitenkin siitä, minkä tavan valitset tuloksen parantamiselle, markkinointistrategian painopiste on erilainen.

Kun yritys haluaa nostaa hintoja ja tehdä sitä kautta parempaa katetta pitkällä aikajänteellä, puhutaan brändin uudelleen positioinnista. Markkinoinnin on löydettävä keinoja, joiden avulla mielikuva kohderyhmässä siirtyy ”Ikea-hintatasosta kohti Apple-hintatasoa”. Tämä ei tapahdu hetkessä ja tapahtuakseen, se vaatii perusteellista brändistrategia puikkoihin.

Jos etsit yrityksellesi brändistrategia, jonka tavoite on positioida yrityksesi brändi markkinoilla uuteen uskoon ilmeineen päivineen, Markkinointi Meemi ei ole teille oikea strateginen kumppani.

Jos puolestaan päätät tehdä parempaa tulosta lisäämällä myyntiä tai haluatte nipistää kuluja tehostamalla digimarkkinoinnin prosesseja ja optimoimalla asiakkuuden hankintakuluja, valitse meidät!

Myynnin nopeaan kasvuun tähtäävän kasvumarkkinoinnin strategiatyö on Liidistrategia!

Perinteisiä brändistrategioita, jollaisia esimerkiksi Coca-Cola, Nike, Ikea ja Apple laativat suurella menestyksellä, laaditaan myös lähes jokaisessa suomalaisessa yrityksessä huolimatta siitä, millä keinoin parempiin tuloksiin halutaan päästä. Brändistrategia on toki hyvä olla ja se antaa tekemiselle ylemmän tason raamit, mutta kun puhutaan myyntiin tähtäävästä kasvumarkkinoinnista, jonka tuloksia mitataan lyhyemmällä aikajänteellä, brändistrategian informaatio ei riitä kasvumarkkinoijalle. Kasvumarkkinoinnin strategiatyö sukeltaa syvemmälle ihanneasiakkaan ja hänen ostoprosessin vaiheiden ymmärtämiseen. Me kustumme tätä strategiatyötä Liidistrategiaksi.

Kasvumarkkinoinnin valmennus markkinointitiimeille

Miten liidistrategia auttaa yritystäsi?

Pystytte kohdentamaan markkinoinnin resursseja tehokkaammin.
Yleisluontoisen kamppistelun sijaan markkinointi muuttuu keskittyneeksi ja tavoitteelliseksi tekemiseksi.
Pystytte rakentamaan markkinointikoneiston, jonka keskiössä on aidosti asiakas.
Markkinointitaktiikoiden ja sisältöjen suunnittelusta tulee hitokseen paljon helpompaa.

Mitä liidistrategia sisältää ja kuinka paljon se maksaa?

Liidistrategia on ensimmäinen osa kehittämäämme Liidimetodia®, jonka pohjalta kaikki Markkinointi Meemin kasvumarkkinoinnin palvelut ja valmennukset on suunniteltu. Yksi liidistrategia palvelee yhtä digitaalista asiakaspolkua. Strategiatyö sisältää seuraavat vaiheet:

Selkeä tavoite
Ihanneasiakasprofiili
Ostoprosessin vaiheiden määrittely
Sisältöstrategia
Täydellinen tarjous

Liidistrategia laaditaan Strategia Workshopissa, joka koostuu kevyestä kasvumarkkinoinnin koulutuksesta sekä osallistuttavista tehtävistä.

Liidistrategia 1000€ + alv

Jos liität mukaan asiakaspolun suunnittelupalvelun, strategia workshopin hinta 750€ +alv.

Workshopin esimateriaali – johdatus aiheeseen

Strategia Workshop 3h (etä)

Liidistrategian yhteenveto ja materiaalit

Kokonaisuuden läpikäynti etänä tai videotervehdyksenä

Kääritäänkö hihat?

Me Markkinointi Meemissä annamme valmennuksillemme 100% laatutakuun. Jos et koe saavasi strategia workshipista mitään irti tai et ymmärrä sen sisältöä, emme lähetä laskua perään.
Joten, mitä sanot, kääritäänkö hihat ja lähdetään laatimaan yrityksellesi voittavaa kasvumarkkinoinnin strategiaa?

tiimi@markkinointimeemi.fi

+358 40 722 3816

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki