Markkinointi Meemi Oy – Meet Meemiläiset!

Markkinointitoimisto Kerava Cityssä

Moikka! Olen Jonna Lönnroth, Meemin perustaja ja intohimoinen kasvumarkkinoija. Vuonna 2019 hyppäsin pois korporaatiomaailmasta yrittäjän saappaisiin ja tässä sitä näiden vaikeidenkin aikojen jälkeen edelleen porskutellaan samalla intohimolla kuin aloittaessani. Olen asiakkaittemme yhteyshenkilö, suunnittelen ja koordinoin markkinoinnin kokonaisuuksia sekä valmennan kasvumarkkinointia Meemi Academyn puolella. Aikaa kuluu myös nörtteilyyn verkkosuunnittelun ja automaatioprojektien parissa. Heitä connect LinkedInissä, seurailen mielelläni mitä sinä puuhaat.

Jonna Lönnroth

CEO, Kasvumarkkinoija

Hei! Olen Mari Piipponen, Meemin osakas ja kasvumarkkinoija. Työskentelen asiakkaittemme kasvukoneistojen rattaissa sisältöjen, sosiaalisen median, Googlen ja verkkosivujen parissa. Huolehdin, että aikataulut pitävät ja siinä samalla hoidan Meemin talous- ja HR-hommia. Verkostoidun mielelläni kanssasi Linkkarissa!

Mari Piipponen

CCO, Kasvumarkkinoija

Tervehdys, olen Sari, Meemin toinen perustajajäsen ja osakas. Päivätyöni on Helsinki Business Schoolissa markkinoinnin ja myynnin opettajana. Meemissä teen lähinnä hallitus- ja kehitystyötä sekä seuraan ylpeänä vierestä millä intohimolla Jonna ja Mari luotsaavat Markkinointi Meemiä. Näen Meemin tulevaisuuden valoisana ja raikkaana tuulahduksena bisnesmaailmassa, jossa kaivataan tekemisen meininkiä.

Sari Erätuli

Hallitus