fbpx

MEEMI ACADEMY

HALUATKO OPPIA DIGIMARKKINOINTIA?

Meemi Academy takaa asiakkailleni palvelukokonaisuuden, jolla yrittäjä voi aidosti onnistua.

Työni on auttaa suomalaisia yrityksiä tekemään kannattavaa pitkän tähtäimen markkinointia digitaalisissa kanavissa. Halusitpa ulkoistaa markkinointisi tai tehdä sen kokonaan itse, autan sinua. Haluan vilpittömästi, että menestyt.

 

Olen istunut lukuisissa markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen koulutuksissa koulun ja työni puolesta. Koulutuksen jälkeen on usein hyvä pöhinä skarpata tai aloittaa jotain uutta, mutta valitettavan harvoin koulutuksen sisältö yltää käytännön tasolle asti. Jotta muutos tapahtuu, hyvä pöhinä ei riitä. Tarvitaan konkretiaa, työkaluja ja tapoja toimia.

Meemi Academyn koulutuksissa ei pihistellä tietoa.

Käteen jää paljon muutakin kuin hyvä pöhinä. 

OTA YHTEYTTÄ

Koulutukset räätälöidään toimialojen mukaan. Koulutuksilla ja työpajoilla on 100% tyytyväisyystakuu. Aivan, mitä hävittävää? Tässä diilissä ei voi muuta kuin voittaa.

Digitaalisen markkinoinnin perusteet

Digimarkkinoinnin perusteet haltuun 

Digitaalisen markkinoinnin perusteet kurssi on kokonaisuus, jonka suunnittelen jokaisen koulutuskokonaisuuden osallistujien lähtötason, toimialan ja tavoitteiden pohjalta. Teen osallistujille kyselyn hyvissä ajoin ennen kouluksen alkamista, jonka pohjalta analysoin lähtötilanteen. Perusteet-kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan Markkinointi Meemin muille kursseille.

 

Mitä perusteet-kurssilla opitaan?

Koulutuksen jälkeen sinä ymmärrät, mitä minä digitaalisen markkinoinnin ammattilaisena teen työkseni. Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin mahdollisuudet ja sen, miten niillä luodaan asiakkaan myyntipolku verkossa. Käymme läpi digitaalisen markkinoinnin kanavia, niiden ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Lopuksi analysoimme yrityksesi digitaalisen näkyvyyden nykytilanteen ja asetamme markkinoinnille tavoitteet.

 

Onko perusteet-kurssi pakko suorittaa ennen muille kursseille osallistumista?

Ei toki ole, mutta suosittelen sitä lämpimästi. Peruskoulutuksessa saan myös paljon tietoa ja ymmärrystä yrityksestänne, jota voin hyödyntää tulevien koulutusten muotoiluun. Annan Meemi Academyn koulutuksille 100% tyytyväisyystakuun. Olen valmis palauttamaan jokaisen pennin koulutuksista takaisin jos et ole koulutukseen tyytyväinen. Peruskurssilla on siksi suuri painoarvo ja tyytyväisyystakuu koskee vain peruskurssin suorittaneita.

 

Käytännön asioita

 

Työpajan kesto: 2-3 tuntia

Hinta: 250 € + alv.

Sijainti: Työpaja järjestetään pääsääntöisesti asiakkaan omissa tiloissa.

Jos haluat, että järjestän ulkopuolisen tilan, se on myös täysin mahdollista. Tilan järjestämisen kustannukset lisätään työpajan hintaan. Pyydä tarjous!

Ota mukaan: Avoin ja positiivinen asenne 🙂

 

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu

Opi suunnittelemaan digitaalinen markkinointisi!

 

Markkinoinnin perusteet-kurssilla asetimme yrityksellesi konkreettisia digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tavoitteita. Nyt on aika suunnitella timanttinen strategia tavoitteisiin pääsemiseksi.

 

Digitaalinen markkinointi ei ole ydinfysiikkaa, mutta se vaatii säännöllisyyttä, johdonmukaisuutta ja jatkuvaa kehitystyötä. Markkinoinnissa pätee sanonta, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tällä kurssilla opetan sinua tekemään strategisen digimarkkinoinnin suunnitelman. Koulutuksen jälkeen ymmärrät mitä, miten, kenelle ja miksi markkinoit. Kuulostaako liibalaabalta? Sitä se ei todellakaan ole. Hyvin tehty pohjatyö ja suunnittelu on onnistuneen digimarkkinoinnin kivijalka.

 

Työpaja jatkuu myös sen jälkeen kun poistun paikalta. Olen valmistellut sinulle tehtäviä, jotka saat koulutuksen jälkeen sähköpostitse. Palaan vielä asiaan sovitun ajan päästä ja varmistan, että olet saanut hiottua timanttisen markkinointistrategian <3

 

Käytännön asioita:

Työpajan kesto: 6h

Hinta: 850€ + alv (osallistujien määrää ei ole rajoitettu)

Sijainti: Työpaja järjestetään pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa. Halutessasi voin järjestää työpajalle tilan. Pyydä tarjous erikseen koulutuspaketista tilan kanssa.

Räätälöidyt koulutukset ja työpajat

Räätälöity koulutus juuri teidän tarpeiden pohjalta

 

Millaisia tavoitteita teillä on? Liittyykö tavoitteet liidihankintaan, myyntiin, brändin kasvattamiseen tai vaikka rekrytointiin? Kerro mitä haluatte saavuttaa, suunnittelen tavoitteiden pohjalta teille digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden, joka palvelee teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Alla koulutusaiheita tutkittavaksi:

  • Sisältömarkkinointi / Inbound markkinointi
  • Google näkyvyyden kokonaisvaltainen kasvattaminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Sosiaalisen median maksettu markkinointi (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube)
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto
  • Yritysbloggaaminen
  • Verkkosivut WordPressillä
  • Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatiot
  • Digitaalisen markkinoinnin analytiikka
  • Henkilöbrändäys

Haluatko oppia digimarkkinoimaan?

Liity sähköpostiyhteisööni! Jaan sinulle vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla opit digitaalisen markkinoinnin salat. Rohkeasti messiin, tehdään vuodesta 2020 menestys!

Mahtavaa, että olet mukana!