Meet Meemiläiset

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi tiimimme esittäytyy:

Moikka! Olen Jonna Lönnroth, Meemin perustaja ja intohimoinen kasvumarkkinoija. Vuonna 2019 hyppäsin pois korporaatiomaailmasta yrittäjän saappaisiin ja tässä sitä näiden vaikeidenkin aikojen jälkeen edelleen porskutellaan samalla intohimolla kuin aloittaessani. Olen asiakkaittemme yhteyshenkilö, suunnittelen ja koordinoin markkinoinnin kokonaisuuksia sekä valmennan kasvumarkkinointia Meemi Academyn puolella. Aikaa kuluu myös nörtteilyyn verkkosuunnittelun ja automaatioprojektien parissa. Heitä connect LinkedInissä, seurailen mielelläni mitä sinä puuhaat.

Jonna Lönnroth

CEO, Kasvumarkkinoija

Hei! Olen Mari Piipponen, Meemin osakas ja kasvumarkkinoija. Työskentelen asiakkaittemme kasvukoneistojen rattaissa sisältöjen, sosiaalisen median, Googlen ja verkkosivujen parissa. Huolehdin, että aikataulut pitävät ja siinä samalla hoidan Meemin talous- ja HR-hommia. Verkostoidun mielelläni kanssasi Linkkarissa!

Mari Piipponen

CCO, Kasvumarkkinoija

Tervehdys, olen Sari, Meemin toinen perustajajäsen ja osakas. Päivätyöni on Helsinki Business Schoolissa markkinoinnin ja myynnin opettajana. Meemissä teen lähinnä hallitus- ja kehitystyötä sekä seuraan ylpeänä vierestä millä intohimolla Jonna ja Mari luotsaavat Markkinointi Meemiä. Näen Meemin tulevaisuuden valoisana ja raikkaana tuulahduksena bisnesmaailmassa, jossa kaivataan tämän kaltaista tekemisen meininkiä ?

Sari Erätuli

Hallitus

Moro! Olen porukan tuorein lisäys, Felix Hannelin. Koordinoin ja myyn Meemi Academyn kasvumarkkinoinnin koulutuksia ja valmennuksia osa-aikaisen Social sellerin roolissa. Opiskelen myös Haaga-Heliassa liiketaloutta. Jatkuva uusien ihmisten tapaaminen on minulle tämän työn suola, joten laitathan Linkkarissa connectia tulemaan ja ollaan yhteydessä!

Felix Hannelin

Social Seller
Valikko
Tilaa Kasvu-uutiset! 🚀

Haluatko kuukausittain kasvumarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse? Tilaa Meemin Kasvu-uutiset ja pysytään yhteydessä! 💜