Markkinointitoimisto, joka työskentelee ilmaiseksi jos tuloksia ei tule. Kyllä. Luit oikein.

Markkinointi-toimisto, joka työskentelee ilmaiseksi jos tuloksia ei tule. Kyllä. Luit oikein.

Kerromme sinulle sen, mitä muut eivät uskalla sanoa.

Mainostoimistot ovat kohdelleet asiakkaitaan väärin jo liian pitkään. Asiakkaille luvataan maita ja mantuja erilaisilla markkinoititaktiikoilla ja teknologioilla niin paljon, että yrityspäättäjät ovat alkaneet uskomaan, että jossakin on olemassa se kauan kadoksissa ollut hokkuspokkus.

Sinäkin olet saattanut joskus pohtia, jospa liidibotti, markkinoinnin softa, radiomainos, some-kamppis tai uudet tyylikkäämmät nettisivut olisivat vastaus kasvukäppyrän nousulle?

Mitä edullisempi, yksinkertaisempi ja helpompi tarjous uusista laadukkaista liideistä, sitä houkuttelevammalta se kuulostaa, eikö?

No eihän se maailma niin toimi. Nyt tulee herätys todellisuuteen. Oletko valmis?

Jos liidimoottorit eiv√§t p√§r√§htele syyn√§ on, ett√§ ket√§√§n tarjouksesi vastaanottajaa ei kiinnosta. That¬īs it.

Valmis kasvumarkkinoinnin toimintamallimme ratkaisee kaksi kasvun keskeisintä ongelmaa.

Liikenne-ongelma tarkoittaa, että yrityksesi verkkosivuille ei yksinkertaisesti tule tarpeeksi porukkaa lukemaan huikeista tuotteista tai palveluista. Konversio-ongelma tarkoittaa puolestaan sitä, että liikennettä sivustolle saadaan, mutta se ei generoidu liidiksi tai kaupaksi.

Nyt paljastan sinulle salaisuuden, jonka avulla erotat kasvumarkkinoijan peruspertti-markkinoijasta.

Tuo liikenne-ongelma on helppo ratkaista. Kuka tahansa markkinoija saa takuu varmasti ohjattua liikennettä yrityksesi verkkosivuille. Siksi peruspertti-markkinoija on ratkaisemassa kaikkia ongelmiasi liikenne-ongelman ratkaisuilla.

Kasvumarkkinoija puolestaan tietää, että yritysten todellinen kasvun ongelma on konversio-ongelma. Vaikka johdattelisimme miljoona kävijää verkkosivuillesi, mutta ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta, liidimoottoreiden pärinä on vain korvissa soiva harha.

Markkinointi Meemin valmiin kasvumarkkinoinnin toimintamallin avulla ratkaisemme liikenne-ongelman lisäksi konversio-ongelman.

Mahtavaa, nyt löysimme sen tuloksia tekevän markkinoinnin kumppanin ja voimme aloittaa rallattamaan ilman huolen häivää…? Not quite… Ensin on hommia edessä.

Vastuuta markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ei voi ojentaa pois omista käsistä.

Vaikka meillä on olemassa valmis kasvumarkkinoinnin toimintamalli, ei tarkoita sitä, että se on OneSize-ratkaisu kaikille. Siksi me loimme Kasvu Workshopin, jonka avulla kaikki kasvumarkkinoinnin palvelumme starttaavat.

Aika aloittaa markkinoinnin tuloksellinen tekeminen markkinointitoimiston kanssa, joka työskentelee ilmaiseksi jos jäätte ilman tuloksia?  Varaa Kasvu Workshop ja aletaan hommiin!

Kasvumarkkinoinnin työkalupakki

Kasvu Workshopin jälkeen laadimme sinulle kustomoidun tarjouksen kasvumarkkinoinnin palvelusta kiinteällä kuukausihinnalla. Monipuolisen digitaalisen markkinoinnin työkalupakin avulla saat meiltä kaiken tarvittavan kasvusuunnitelman toteutukseen digitaalisissa kanavissa.
Sosiaalinen media
Google Ads
Hakukoneoptimointi
Markkinointitapahtumat
Natiivimainonta
Content Design
Sisällöntuotanto ja Copy Writing
Palvelumuotoilu
Verkkosivut & Landing Paget
Konversio-optimointi

Aloita Kasvu Workshopista!

Oletko valmis aloittamaan yhteistyön kanssamme? Kaikki kasvumarkkinoinnin palvelumme starttaavat Kasvu Workshopilla. Miksi? Koska meidän tulokset riippuvat sinun tuloksistasi. Kyllä vain. Me todella työskentelemme ilmaiseksi, jos tuloksia ei synny.

N√§√§h, kunhan potkin renkaita…

Mahtavaa, että tulit potkimaan juuri meidän renkaita. Sillä ei kuitenkaan vielä tehdä niitä kauan kaivattuja tuloksia. Mitä jos etenisit tsekkaamalla tämän kasvumarkkinoinnin webinaarin?

Etkö ole vielä valmis toimimaan? Haluat elävän ihmisen, joka vääntää asian rautalangasta? Me olemme täällä sinua varten. Varaa maksuton 30 minuutin kasvumarkkinoinnin strategiakonsultaatio.
Valikko