Autamme yritystäsi rakentamaan modernin markkinointi- ja myyntisysteemin kehittämämme Liidimetodin® avulla.

Kaipaatko markkinoinnilta ja myynniltä hedelmällisempää yhteistyötä, parempaa ennustettavuutta, asiakaslähtöisempää mindsettia ja enemmän tuloksia?

Onko yrityksesi kasvutiimin prosessia uudistettu (onnistuneesti) viimeisen 5 vuoden aikana?

Jos pudistelet tällä hetkellä päätäsi, villi veikkaukseni on, että pohdit tällä hetkellä seuraavia asioita…

Me teemme paljon hyviä juttuja, kuten kamppiksia, laadukkaita blogeja, some-postauksia ja uutiskirjeitä, mutta en täysin näe, miten ne vaikuttavat kokonaisuuteen. Teemmekö liikaa vai liian vähän? Miten niistä saisi tehokkaampia?
Teemme päätöksiä ja olettamuksia melko paljon mutu-tuntumalla, emme selkeän mittariston tarjoaman analytiikan avulla. Tämänkin minä tiedän, mutta kompleksisessa kokonaisuudessa olen liian lähellä näkemään, mitä mittareita erityisesti kannattaa seurata.
Sisältöjen ja toimenpiteiden jatkuva kehittäminen aiheuttaa kaikille pelkkää stressiä. Ideapankki alkaa olemaan tyhjä.
Markkinoinnin ja myynnin pitäisi tehdä tiiviimpää yhteistyötä, mutta emme ole varmoja, mistä tämän kanssa lähtisi konkreettisesti edes liikenteeseen. Millaisilla pienillä muutoksilla voisimme edistää tiimien yhteistyötä?

Jos nämä asiat kuulostavat tutulta, Liidimetodi on EHDOTTOMASTI asia, johon kannattaa investoida. Jos se ei ole se, niin miten muuten olet ajatellut selviytyä näistä haasteista? Fakta nimittäin on se, että kello tikittää ja kilpailu kiristyy – nämä asiat pitää saada kuntoon nyt.

Mikä kuulostaisi mielestäsi parhaalta tavalta edetä?

Kasvumarkkinoinnin valmennus

Tervetuloa kasvumarkkinoinnin valmennukseen, jossa opetamme teille asiakaslähtöisen ja dataohjautuvan modernin kasvumarkkinoinnin suunnittelun työkalut sekä prosessin kehittämämme Liidimetodin avulla.

Kasvumarkkinointia kuukausipalveluna

Puuttuuko yritykseltäsi markkinoinnin resurssi ja kaipaat liidien generointiin tai verkkomyyntiin valmista ratkaisua? Me olemme valmiita käärimään hihat. Liidimetodi kuukausipalveluna sisältää yhden tai useamman digitaalisen ostopolun suunnittelun, toteutuksen ja kasvuhakkeroinnin kuukausipalveluna.

Aloita digitaalisen ostopolun suunnittelu tämän oppaan avulla.

Step by Step ohjeet digitaalisen ostopolun sisältöjen ja toimenpiteiden suunnitteluun. Aloita liidien generointi ja uusien asiakkaitten kotiuttaminen vaikka heti!

Ihanneasiakkaan avatarin suunnittelu
Resepti digitaalisen ostopolun sisältöjen ja tarjousten suunnitteluun
Digimarkkinoinnin toimenpiteiden suunnittelu
Digitaalisen ostopolun visualisointi ja To Do List
Markkinoinnin mittariston laatiminen

tiimi@markkinointimeemi.fi

+358 40 722 3816

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki