Quick Funnel

Quick Funnel-suunnittelupalvelu on sinulle, joka tiedät mitä, kenelle ja miksi myyt. Nyt kaipaat simppelin funneli-suunnitelman, jolla lähdet liikenteeseen.

Älä kamppistele, rakenna funneli!

Mainos ja landing page tulille, sitten vain odottelemaan liidejä. Not quite… Ostokäyttäytymisen ja kilpailun lisääntymisen myötä digitaalisissa kanavissa asiakkaan reitti yrityksesi luokse on pidentynyt. Potentiaalinen asiakas vaatii tutkimusten mukaan jopa 27 kosketuspintaa yrityksestäsi, ennen kuin hän on valmis ostamaan yhtikäs mitään.

Ja sen vuoksi alla olevan kuvan mukainen ”kamppistelu” on rikki. Kamppistelu on siis mainontaa, joka johtaa liikennettä yrityksen nettisivuille. Markkinoinnin tulisi sen sijaan myötäillä asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheita ja liikenteen lisäämisen lisäksi keskittyä konversioihin. Miten? Keep on reading!

Funneli ottaa huomioon asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheet

Yrityksesi markkinoista ihmiset edustavat kuvan mukaisia eri ostoprosessin vaiheita. 97% kohderyhmästäsi ei siis ole valmiita ostamaan mitään juuri nyt. Tähän perustuu mainonnan ja kylmäsoittamisen tehottomuus pitkällä aikajänteellä. Sen sijaan, että teet osta-osta-mainoksia tuolle 3 prosentille kohderyhmästäsi, miltä kuulostaisi automatisoitu markkinointikoneisto, joka ottaa huomioon kaikki kohderyhmäläiset eri ostoprosessin vaiheissa?

Markkinointifunnelin avulla laajennat kohderyhmääsi 3 prosentista 100 prosenttiin ja kuljetat pyramidin alakerroksia ylemmäs kohti ostopäätöstä vahvistaen samalla yrityksesi brändiä ja luottamusta kohderyhmässä.

Quick Funnel-palvelu yhdelle tuotteelle / palvelulle 450€ (alv 0%)

45min etätapaaminen

45min etätapaamisessa kysymme sinulta oikeita kysymyksiä, joiden vastausten pohjalta teemme yrityksellesi Quick Funnel-suunnitelman.

Funnelin suunnittelutyö

Tapaamisemme jälkeen alamme heti töihin ja suunnittelemme yrityksellesi kustomoidun Quick Funnelin.

Suunnitelman toimitus

Saat valmiin funnelisuunnitelman videoläpikäynnin saattelemana sähköpostiisi!

Quick Funnel-palvelu sisältää:

Markkinointikanavat

Suunnittelemme markkinointifunnelin liikenteen kanavat ja kanavien mainos-strategiat.

Landing paget

Landing Paget näyttelevät tärkeää roolia markkinointifunnelissasi. Kerromme sinulle kuinka monta landing pagea tarvitset ja mikä niiden jokaisen tehtävä on.

Call to Actionit (CTA)

Suunnittelemme funnelin sisältöjen Call to Action painikkeet, lomakkeet ym, joiden avulla potentiaalinen asiakas kulkee markkinointifunnelissa eteenpäin.

Sisältömuodot ja tavoitteet

Tarkempi sisältöjen suunnittelu ja toteutus jää sinulle, mutta otsikoimme funneli-suunnitelmaan sisältöideat ja sisältöjen muodot. Tiedät siis millaista sisältöä lähdet funneliin tuottamaan ja miksi.

Markkinoinnin mittarit

Nimeämme funnelille relevantit markkinoinnin mittarit, joiden avulla voit seurata sen tehokkuutta ja kehittää sitä yhä paremmaksi.

Markkinoinnin automaatio

Kerromme sinulle, mitkä kohdat funnelista ovat täysin automatisoitavissa. Hyödynnämme suunnitelmassa olemassa olevaa automaatiojärjestelmääsi tai suosittelemme sinulle sellaista, joka on yrityksesi tarpeisiin riittävä.

Meidän palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Aloita palvelu täyttämällä lyhyt esitietolomake ja varaamalla aika kalenteristani 45min kartoitustapaamiseen etänä. Linjoilla nähdään!
Valikko
Tilaa Kasvu-uutiset! 🚀

Haluatko kuukausittain kasvumarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse? Tilaa Meemin Kasvu-uutiset ja pysytään yhteydessä! 💜