fbpx

SISÄLLÖNTUOTANTO

SISÄLTÖJÄ, SISÄLTÖJÄ JA VIELÄ KERRAN SISÄLTÖJÄ

Eikä vain mitä sisältöjä, vaan sellaisia, jotka oikeasti kiinnostavat kohderyhmääsi.

Sisältömarkkinoinnin tärkein tehtävä on tavoittaa nichesi. Se kohderyhmä, jota varten olet olemassa. Se joukko, joka on sinun ihanneasiakkaasi. Tuotat sisältöä vain ja ainoastaan heitä varten.

 

Yleismainostamisen aika on ohi. Toki se voi olla osa jotain kokonaisuutta, mutta markkinoinnin ei pitäisi perustua enää pelkästään yleismainoksille. Tiedätkö milloin markkinointi on erityisen onnistunut? Silloin, kun olet vuorovaikutuksessa kohderyhmäsi kanssa.

 

Kyllä, markkinointi vie tänä päivänä paljon aikaa. Se ei ole enää mainosten muotoilua ja kampanjoiden asettamista. Se on jatkuvaa strategista suunnittelua, sisällöntuotantoa, sisällöntuotantoa, sisällöntuotantoa ja sisällön markkinointia sekä jalostamista eri kanaviin. Eikö aika riitä tähän kaikkeen? Ei huolta, minä autan.

MILLAISTA SISÄLTÖÄ?

Video on hot. Kuvat on in. Tekstit ovat välttämättömiä.

Blogipalvelut

Bloggaaminen on loistava tapa tuottaa johdonmukaista markkinointisisältöä ja kehittää verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä. Säännöllisellä ja laadukkaalla tekstillä, jonka parissa lukijasi viihtyvät on merkittävä vaikutus Googlen sivuilla rankkaamiseen. Itse kutsun yrityksen verkkosivuja verkkonäkyvyyden kotipesäksi ja blogia yrityksen sisällöntuotannon kotipesäksi.

 

Yritysblogit ovat nostaneet suosiotaan Suomessa ja moni yritys on aloittanut yritysbloggaamisen. Monelta se kuitenkin vielä puuttuu. Suosittelen lämpimästi aloittamaan…NYT HETI! Jos kaipaat apua, minä autan.

Visuaaliset digitaaliset materiaalit

Design on brändisi äänetön puhuja.

 

Visuaalisella ilmeellä sosiaalisessa mediassa ja muussa markkinointimateriaalissa on merkittävä painoarvo. Se kielii brändin luotettavuudesta, trendikkyydestä ja lähestyttävyydestä. Puhumatta tai kirjoittamatta sanaakaan, visuaalisella sisällöllä voit puhutella kohderyhmääsi tehokkaasti.

 

Tuotan visuaalista sisältöä sosiaaliseen mediaa, esitteisiin ym. digitaalisiin materiaaleihin. Tarvittaessa työskentelen yhdessä graafisen alan super ammattilaisen kanssa. Alla esimerkkejä visuaalisista tuotteista:

  • Kuvapankkikuvat ja grafiikka
  • Infografiikan suunnittelu ja tuottaminen markkinointiin
  • Visuaaliset esitteet, käyntikortit ja esitelmät
  • Visuaaliset somepostaukset

Valokuvaus & Videokuvaus

Valokuvat ja videot ovat sisältömarkkinoinnin kuuminta hottia. Vaikka omalla kännykällä saa jo paljonkin hyvää materiaalia aikaiseksi, on hyvä koota yritykselle yhtenäinen ja ammattimainen kuvapankki. Kuvapankkia hyödynnetään monipuolisesti nettisivuilla, somessa ja muussa markkinointimateriaaleissa.

 

Vuonna 2020 sosiaalisen median trendikkäin sisältö tulee ennusteiden mukaan olemaan erilaiset lyhyet videopätkät. Kaikkien sosiaalisen median kanavien algoritmit on asetettu suosimaan videosisältöjä. Suosittelen jokaiselle asiakkaalleni kuva- ja videokuvapankin kokoamista tehokasta markkinointia varten.

 

Vaikka ammattilaisen ottamat kuvat ja videot ovat perus blogitekstiä suurempi investointi, niitä voidaan hyödyntää markkinoinnissa monipuolisesti pidemmän ajan. Materiaalin muokkaaminen ja kierrättäminen ovat taitolaji.

 

Valikuvauksessa ja videokuvauksessa käytän poikkeuksetta luotettavaa, ammattitaitoista ja kohtuuhintaista yhteistyökumppania.

Sisällöntuotanto verkkosivuille

Haluatko uudistaa nykyisiä sivujasi tai sinulla on verkkosivut melkein valmiina (alustalla ei väliä), mutta kaipaat myyvän tekstisisällön tuottajaa viimeistelemään verkkosivusi? Pyydä tarjous työstä, tuotan sisältöä tuntihinnoittelun pohjalta. Voit pienellä hinnalla säästää yllättävän paljon aikaa.

Haluat tehdä itse, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Meemi Academy on tarkoitettu sinulle, joka haluat kouluttautua markkinoinnin tekijäksi.