Meemiläiset

Markkinointi Meemi on kahden kasvumarkkinoija-naisen show. Järjestämme modernin markkinoinnin ja digitaalisen myynnin workshoppeja ja valmennuksia sekä toimimme asiakkaittemme digitaalisen markkinoinnin kumppanina.

JONNA LÖNNROTH

Moikka! Olen Meemin perustajayrittäjä ja moderni kasvumarkkinoija. Toimin tiimimme kasvustrategina, sisältöjen ja toimenpiteiden suunnittelijana sekä kasvumarkkinoinnin valmentajana. Intohimoni on muotoilla ja kehittää markkinoinnin ja myynnin yhteisiä prosesseja sekä yhteistyötä. Tavataan ja sparraillaan, minulla riittää varmasti ideoita, ajatuksia ja neuvoja yrityksesi kasvumarkkinoinnin koneiston suunnitteluun ja kehittämiseen. Verkostoidun kanssasi mielelläni LinkedInissä!

LinkedIn
WhatsApp
Otsikko

MARI PIIPPONEN

Moikka, olen Mari, Meemin digimarkkinoija ja projektipäällikkö. Vastaan Mediatalo Meemin palveluista ja päiväni kuluvatkin asiakkaiden kanssa viestiessä sekä digitaalisen markkinoinnin, konversio-optimoinnin ja verkkosivuhommien parissa. Markkinointi muuttuu kovaa vauhtia ja parhaillani tutkin tekoälyn mahdollisuuksia, työkaluja ja vaikutuksia markkinoinnin prosessien tehokkuuteen sekä tuloksiin. Muutos on työni haaste ja suola! Verkostoidutaanko LinkedInissä?

LinkedIn
WhatsApp
Otsikko

Meitä suosittelevat mm.

Käytämme evästeitä ja vastaavia mekanismeja käyttäjäliikenteen analysointiin. Valitsemalla Hyväksy annat suostumuksesi evästeiden käyttöön. View more
Hyväksy
Kiellä kaikki