Verkkokauppapalvelu

Sinulle, joka et kaipaa teknistä säätöä.

Helpoin tapa perustaa verkkokauppa.

Aika viedä bisnes verkkoon, mutta tekniseen toteutukseen ja hallinnointiin ei riitä into, aika tai osaaminen? Meemin verkkokauppapalvelu on sinua varten. Saat kohtuullisella ja kiinteällä kuukausihinnalla laadukkaan Woocommerce verkkokaupan, sen ylläpidon sekä oman verkkokauppa-assarin hallinnoimaan verkkokaupan sisältöjä, tuotteita, hakukoneoptimointia ja Googlemainontaa. Tämän helpommaksi ei voi verkkokauppiaan arki mennä.

Laadukas Woocommerce verkkokauppa

Woocommerce on WordPress-alustalle toteutettu verkkokauppa. Se on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta ja antaa verkkokaupalle loistavat lähtökohdat vauhdikkaaseen starttiin. Woocommerce taipuu moneen aina pienyrittäjän tarpeista isompaan ja vaativampaan verkkokauppatoteutukseen.

Tsekkaa verkkokauppapalvelut verkkokaupasta

Tutustu palveluihin verkkokaupassa ja valitse teitä parhaiten palveleva paketti. Tilaa palvelu tai ota yhteyttä, konsultoimme tilanteesi maksutta ja ehdotamme teille sopivaa etenemissuunnitelmaa.

Ja näin se homma etenee

Suunnitelma

Tilattuasi verkkokauppapalvelun saat paluuviestillä kattavan kyselylomakkeen sekä linkin ajanvarauskalenteriimme, josta varaat ajan verkkokaupan suunnittelupalaveriin.

Suunnittelupalaveri

Tavataan etänä, jossa käymme vielä läpi suunnitelmasi ja esittelemme ensimmäisen luonnoksen verkkokauppasi etusivusta. Saat tässä kohtaa antaa kommentteja visuaalisesta ilmeestä ja rakenteesta.

Tarkastuskierros

Kun verkkokauppa on valmis, lähetämme sen sinulle tarkastettavaksi ennen julkaisua. Voit vielä pyytää pieniä muutoksia tarpeen tullen verkkokauppaasi.

Markkinointi

Kun on valmista, ei muuta kuin verkkokauppa tulille. Jos palveluusi sisältyy markkinoinnin palveluita, aloitamme niiden suunnittelun ja toteutuksen heti verkkokaupan valmistumisen jälkeen.

Vastauksia kysymyksiin

Eihän tässä tiedä mitä tekisi? Varaa aika KasvuKahville. Tarjoamme sinulle 45min maksutonta verkkobisneksen sparrausta.

Google Ads, hakukoneoptimointi vai kummatkin? Mikä olisi järkevä tapa aloittaa, millaisella budjetilla ja mitkä ovat realistiset tavoitteet ja odotukset markkinoinnille? Älä ole kysymystesi kanssa yksin. Varaa aika Meemin KasvuKahville, sparrailemme sinua 45min ajan täysin maksutta, jonka jälkeen ehdotamme etenemissuunnitelmaa. Voimme tavata etänä tai olet tervetullut ihan oikealle kahvikupposelle Meemin toimistolle Keravalle. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Valikko