fbpx

Verkkosivukehittäjä

Verkkokehittäjä on Oma markkinoija-palvelu, jonka keskeinen rooli on mitata, analysoida ja kehittää yrityksesi verkkosivuja niin, että ne tukevat markkinoinnin ja myynnin toimenpiteitä mahdollisimman hyvin.

Uusi palvelu! Tätä tarvitsevat kaikki yritykset, jotka haluavat liidejä verkkosivujen kautta.

Markkinointi Meemi on suunnitellut ja toteuttanut lukuisia verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteja viime vuosien aikana. Olemme kuitenkin pistänyt merkille, että kun verkkosivuprojekti on valmis ja julkaistu, niiden oletetaan olevan kunnossa ja tekevän niille suunnitellun työn itsekseen. Ei, ei näin. Siitähän se kehitystyö varsinaisesti vasta alkaa.

Monelle yritykselle verkkosivut ovat merkittävä liidien kotiuttamisen kanava. Verkkosivukehittämiseen painottuva Oma markkinoija-palvelu tukee verkkosivujen kehitystyötä ja optimoi niiden myynnillistä tarkoitusta.

Verkkosivukehityksen tulisi olla jatkumo, ei pelkkä projekti.

Miten verkkosivuja mitataan ja kehitetään? Mitataanko varmasti oikeita asioita? Onko kehitystyö säännöllistä? Osaako markkinointi hyödyntää mittareita oikein? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Verkkosivukehittäjä-palvelu.

Mitä palvelulla voidaan mittailla?

Tavoitteemme on pukea teidän digitaalisen näkyvyyden data selkokieliseksi raportiksi, nostaa esiin kehityskohteita ja ehdottaa niille toimenpiteitä. Tarvittaessa meiltä saat myös apukädet kehitystoimenpiteiden toteuttamiseen. Teemme myös verkkosivuja ja verkkokauppoja WordPress alustalla.

Verkkosivuliikenteen analysointi

Verkkoliikennettä analysoimalla tiedämme mistä verkkosivuvierailijat pääsääntöisesti tulevat ja onko liikenne laadukasta.

Verkkosivukäyttäytymisen analysointi

On paljon työkaluja, joiden avulla voimme analysoida, mitä vierailijat sivustolla oikeasti tekevät. Näin voimme optimoida sisältöä, kehittää liidinappareita ja huomata jopa virheitä.

Brändin kehitys ja maininnat

Tavoitteena brändin kasvattaminen? Me autamme teitä mittaamaan brändimarkkinoinnin tuloksia.

Markkinoinnin ja verkkoliikenteen kokonaisuuden datan visualisointi

UTM linkkien seurannalla saamme markkinointifunnelin liikenteen visualisoitua jopa reaaliajassa, jonka avulla funnelin kehitys on huomattavasti helpompaa.

Hakukonenäkyvyyden kehitys

Onko tavoitteesi kehittää verkkosivujen orgaanista näkyvyyttä systemaattisesti? Voimme tehdä SEO-seurantaan tolkkua ja ehdottaa suosittua sisältöä sekä hakukonenäkyvyyttä edistäviä toimenpiteitä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa.

Valikko