Verkkosivut & Verkkokaupat

WordPress verkkosuunnittelua

Verkkosuunnittelua yhden luukun taktiikalla.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme WordPress verkkosivuja ja verkkokauppoja. Takana on tusinoittain WordPress verkkosivuprojekteja ja jokainen niistä on opettanut jotakin uutta. WordPress on maailman käytetyin verkkosivualusta ja se taipuu pienen yrityksen tarpeista aina korporaatiotasolle asti. Alustalla voi rakentaa verkkosivujen lisäksi verkkokauppoja, oppimisympäristöjä, blogeja ja esimerkiksi Intranet-ympäristöjä. Mahdollisuuksia on paljon!

Meissä yhdistyy tekninen osaaminen, visuaalinen silmä ja sisällöntuotannon jalo taito. Leipätyötämme on WordPress-sivujen hakukoneoptimointi, joten sen asian osalta sinun ei myöskään kannata olla huolissasi. Saat yhden luukun taktiikalla kaiken tarvitsemasi täydelliseen verkkosivutoteutukseen. Joko aloitetaan?

Verkkosuunnittelun prosessi

Suunnitelma

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Lähetämme sinulle verkkosivusuunnitelman lomakkeen, jonka jälkeen tapaamme vielä etäpalaverin merkeissä.

Toteutus

Toteutamme verkkosivuprojektin suunnitelmamme pohjalta. Toteutukseen sisältyy teknisen työn lisäksi visuaalinen ilme, sisältöjen jäsentäminen raakamateriaalinne pohjalta sekä perustason hakukoneoptimointityö.

Tarkastuskierros

Lähetämme valmiit sivut teille tarkastettaviksi. Tässä vaiheessa voitte esittää sivustolle vielä kohtuullisia muutostoiveita. Toteutamme muutostyöt, jonka jälkeen kytkemme sivustolle tarvittavat seuranta- ja analytiikkatunnukset ja julkaisemme sivuston.

Käyttöohjeet

Kun työ on valmis, lähetämme teille vielä video-ohjeet verkkosivujen ylläpitoon, sisältöjen muokkaamiseen ja muuhun hallinnointiin liittyen. WordPress on helppokäyttöinen järjestelmä pienen harjoittelun jälkeen.

Tutustu verkkosivu- ja verkkokauppapaketteihin verkkokaupassa.

Tutustu verkkosivu- ja verkkokauppapalveluihin verkkokaupassamme. Tilaa palvelu heti tai pyydä kustomoitu tarjous verkkosivuista yrityksellesi yhteydenottolomakkeemme kautta.

Referenssit

Markkinointi Meemi auttoi meitä verkkosivujen suunnittelussa, toteutuksessa ja ovat edelleen apunamme niiden ylläpidossa. Palvelu oli laadukasta, rentoa ja selkokielistä. Suosittelemme Meemiä lämpimästi verkkosivukumppaniksi.

Jyri Skog, JJ Sulan Autopalvelu Oy

hamata.fi
sulanautopalvelu.fi
kampahuone.fi
terhonpaja.fi
kkarvinen.com
mjcabs.fi
Valikko