VERKKOSIVUT YRITYKSILLE

WordPress | Squarespace | Vilkas

VERKKOSUUNNITTELUA ILMAN JORGONIAA

WordPress | Woocommerce | Squarespace | Vilkas

On niitä, joiden mielestä on vain yksi ja ainoa tapa tehdä nettisivuja. Sitten on me, joiden mielestä verkkosivualusta ja verkkosivujen toteutustapa riippuu täysin asiakkaasta. Kaikki eivät tarvitse järeitä WordPress sivuja, mutta toisille taas kevyt Squarespace voi rajoittaa toimintaa pidemmän päälle. Jos et ole varma, mikä alusta on tarpeisiisi paras, me konsultoimme sinulle fiksun ja kustannustehokkaan vaihtoehdon verkkosivujen toteutukselle.

Millainen projekti sinulla on mielessä?

Markkinointi Meemin verkkosuunnittelun palvelut. Kaikki yhdessä tai erikseen.
VERKKOSIVUT
Verkkonäkyvyyden koti

Teemme verkkosivuja WordPress- ja Squarespace alustoilla. Pieniin verkkosivuprojekteihin ja landing page-ratkaisuihin tarjoamme myös oman pilvipalvelumme verkkosivuja. Konsultoimme sinulle tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

VERKKOKAUPAT
Kaupankäynti verkossa

Verkkokaupat toteutamme pääsääntöisesti WordPress-alustalla Woocommerce lisäosalla. Woocommerce sopii niin pienen kuin isonkin verkkokaupan tarpeisiin joustavilla ratkaisuilla. Toimimme myös Vilkas-verkkokauppa-alustan jälleenmyyjinä. Tarjoamme palvelun käyttöönottoon ja sisällöntuotantoon konsultaatiota ja apukäsiä.

VERKKOKURSSIT
Myy osaamistasi verkossa!

Verkkokurssialusta WordPressissä on pidemmällä tähätäimellä edullisempi kuin kaupallisen alusta. Lisäksi verkkokurssialustan laajentaminen ja kehitys on WordPressissä joustavaa. Aloita osaamisesi myynti verkossa!

BLOGIT JA MAGAZINET
Sisällöntuottajille

WordPress on ammattimaisien sisällöntuottajien valinta verkkosivualustaksi. Tilaa meiltä WordPressin tekninen asennus ja alustan käyttökoulutus. Aloita ammattimainen sisällöntuotanto jo tänään! Tarjoamme myös apua sähköpostimarkkinoinnin automaatioiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Portfolio tekemistämme verkkosivuista

Lisää referenssitöitä saat pyydettäessä
MJ Cabs Oy
MJ Cabs Oy

MJ Cabs toivoi kokonaista ilmeen uudistusta verkkosovuille, jonka myötä työllistimme verkostomme pienyrittäjiä projektiin. Uusi logo, graafinen ilme, uudet valokuvat ja ammattitaitoinen käännöstyö paketoitiin yhdeksi palveluksi yhdellä laskulla.

Ingenium Partners Oy
Ingenium Partners Oy

Ingeniumin projekti toteutettiin WordPress-alustalla Divi-teemalla. Asiakkaalle oli tärkeää, että hän oppii itse muokkaamaan ja ylläpitämään sivuja. Visuaaliseen ilmeeseen ja tekstisisältöihin haettiin selkeyttä.

J. Käkönen Oy
J. Käkönen Oy

Asiakas halusi mahdollisimman edullisen ja simppelin käyntikorttimaisen sivuston, jonka toteutimme Meemin omalla Cloud-palvelulla. Loppulasku oli 350€ ja asiakas oli todella tyytyväinen.

Automaalaamo Hämäläinen Oy
Automaalaamo Hämäläinen Oy

Asiakkaalla oli kevyt näkemys, josta autoimme jalostamaan tyylikkään kokonaisuuden. Asiakas oli tyytyväinen erityisesti siihen, kuinka osasimme juuri oikealla tavalla toteuttaa hänen tyyliset nettisivut.

JJ Sulan Autopalvelu Oy
JJ Sulan Autopalvelu Oy

Asiakas antoi raaka-aineet sisältöihin, brändiohjeistuksen, budjetin ja totesi, että tehkää näillä WordPress verkkosivut. Mehän teimme ja asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Funneli Meemi
Funneli Meemi

Oman markkinointipalvelumme sivustolle haluttiin toteuttaa värikäs ja iloinen kokonaisuus Sanna Lehden luomalla visuaalisella ilmeellä.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Teetin yritykselleni uudet verkkosivut Markkinointi Meemin Jonnalla - ja täysin etänä alusta alkaen. Jonnan osaaminen tuli esiin heti alkumetreillä. Työskentely eteni avoimen vuoropuhelun kautta, Jonna auttoi myös tiivistämään omaa ajatteluani markkinointia ja myyntiä tukevaksi. Opin siis prosessissa itsekin! Selkeä hinnoittelu, nopea toteutus ja tuki sivujen jatkotyöstämiseen olivat iso plussa. Pystyn huolehtimaan sivujen perusylläpidosta itse Jonnan ohjeistuksen perusteella, mikä on pienelle yritykselle tärkeää.

Tarja Arkio Ingenium Partners Oy

Markkinointi Meemi tarjosi verkkosivuprojektin minulle nopealla aikataululla ja minun toiveitani kuunnellen. Suosittelen!

Jere Käkönen J. Käkönen Oy

Meillä ei ollut aikaa perehtyä verkkosivuprojektiin itse, joten päätimme luottaa ammattilaiseen. Annoimme rahat kouraan, brändiohjeistuksen ja runoilemamme palvelukuvaukset. Saimme viikossa takaisin ammattimaiset ja meidän yrityksen näköiset sivut. Palvelu oli saamiimme muihin tarjouksiin verraten edullinen ja lopputulos siitä huolimatta todella hyvä. Suosittelemme!

Jyri Skog JJ Sulan Autopalvelu Oy

Blogi

Meemin blogissa paljon vastauksia verkkosuunnittelun yleisimpiin kysymyksiin!

Paras alusta verkkosivuille

Meiltä kysytään usein, mille verkkosivualustalle verkkosivut kannattaa tehdä. Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta ja jotkut tekijät saattavat vetää vellit väärään kurkkuun. Me …

Lue lisääParas alusta verkkosivuille

Esimerkkihintoja

Nämä ovat suuntaa antavia hintoja. Pyydä tarjous projektillesi! Verkkosivut voi maksaa 1-4 erässä. Ensimmäinen erä veloitetaan aina ennakkoon ja loput kuukausierät lähtevät juoksemaan kun verkkosivut ovat valmiit.

Squarespace Basic

Alkaen 490€

Esimerkkihinta sisältää:


 • Palvelun käyttöönotto asiakkaan puolesta
 • Domainin rekisteröiminen tai siirto verkkosivuille
 • Max 6 sisältösivua
 • Sisällöntuotanto sivustolle
 • Kuvapankkikuvat
 • SEO-paketti (hakukoneoptimointi)
 • Mailchimp integraatio

Sign up Now

Woocommerce Shop

Alkaen 2900

PK-yrityksen perusverkkokauppa


 • Valmiin kauppateeman muokkaaminen
 • Tekstisisällön tuottaminen raakamateriaaleista
 • Tekninen perus SEO
 • Blogisivu
 • Max 5 tuotteen vienti alustalle
 • Video-ohje tuotteiden lisäämiseen
 • Käyttökoulutus

Sign up Now