fbpx

VERKKOSIVUT & VERKKOKAUPAT

VERKKOSIVUT OVAT YRITYKSEN DIGITAALISEN NÄKYVYYDEN KOTIPESÄ

Mitä varten verkkosivusi ovat olemassa?

Yrityksen kotisivut ovat verkkonäkyvyyden kotipesä. Jos niitä ei ole olemassa, moni ajattelee, ettei koko yritystä ole olemassa. Jos potentiaalinen asiakkaasi ei löydä verkkosivuillesi, voit olla 100% varma, että hän löytää kilpailijan verkkosivuille.

 

Olen valinnut verkkosivujen ja verkkokauppojen alustaksi WordPressin. Miksi? Koska olen sitä mieltä, että jos lähdetään tekemään verkkosivuja, ne on syytä tehdä heti kunnolla. Mielestäni WordPress on ammattimainen ja paras valinta verkkosivuille hakukonenäkyvyyden, toiminnallisuuksien ja liitettävyyksien osalta. Se on maailman käytetyin verkkosivualusta ja avoimen lähdekoodin ansiosta se kehittyy käyttäjiensä mukana jatkuvasti.

PALVELUT

Ammattimaiset verkkosivut ja verkkokaupat avaimet käteen paketilla.

WordPress verkkosivut

Olipa kyseessä vain yksinkertainen verkkosivutoteutus tai laajempi kokonaisuus, olen palveluksessasi verkkosivujen suunnittelijana. Voin toteuttaa sivut meidän omalle alustalle tai valitsemaasi webhotelliin, sinä päätät.

 

Hinnoittelu riippuu toteutuksen laajuudesta. Esimerkiksi sisältösivujen, sisällöntuotannon ja toiminnallisuuksien määrä vaikuttaa hintatarjoukseen.

 

Haluatko tarjouksen verkkosivuista? Kerro seuraavat asiat niin annan sinulle sivuista tarjouksen:

 • Sivujen määrä
 • Tuotanko minä vai sinä tekstisisällön ja kuvat sivuille?
 • Millaisia toiminnallisuuksia sivuilla tulisi olla?
 • Onko sinulla ajatus visuaalisesta ilmeestä vai haluatko, että minä suunnittelen värit, kuvat, logon ja rakenteen?
 • Kaipaatko visuaaliseen sisällön suunnitteluun vaativaa graafista osaamista vai riittääkö valmisteeman kustomointi yrityksesi näköiseksi?

Woocommerce verkkokauppa

Moni verkkokauppayrittäjä turvautuu kustannusten minimoimiseksi halvan kaupallisen verkkokauppa-alustan valintaan. Miksi maksaa pari tonnia enemmän Woocommerce ratkaisusta? Jos haluat tehdä hyvää bisnestä verkkokaupallasi, perehdy alustan valintaan huolella. Tulen kirjoittamaan aiheesta myös Meemin blogiin lähiaikoina.

 

Olen valinnut verkkokauppojen alustaksi poikkeuksetta Woocommercen, joka on WordPressin verkkokauppalisäosa. Se on paras mahdollinen valinta hakukonenäkyvyyden, toiminnallisuuksien sekä visuaalisen ilmeen ratkaisujen kannalta. Luota minuun, haluan valita yrityksellesi vain parhaan mahdollisen ratkaisun.

SEO for WordPress

SEO (Search Engine Optimization)

 

Mietityttääkö sinua WordPress-sivujesi hakukonenäkyvyys? Ota yhteyttä, teen verkkosivuillesi ilmaisen SEO analyysin, jonka pohjalta teen suosituslistan verkkosivujen hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Ilmainen analyysi ei sido sinua mihinkään. Voit tarjouksen saatuasi tehdä ostopäätöksen.

WordPress päivitykset ja faceliftit

 • Onko sinulla WordPress-sivut, mutta toivot sisällölle pientä tai suurempaa faceliftia? Analysoin nykyiset sivusi ja teen korjausehdotuksen ja tarjouksen toiveittesi pohjalta.

 

 • Verkkosivut vaativat päivityksiä, jotta ne pysyvät tietoturvallisina ja toimivat moitteettomasti. WordPressissä tulee säännölisin väliajoin päivittää alusta, teema ja lisäosat. Voin tehdä sinulle päivityksistä kertaluontoisen tarjouksen tai kuukausittaisen palvelun tarjouksen niin, ettei sinun tarvitse huolehtiä päivityksistä enää lainkaan.

 

 • Tarvitsetko pieniä muutostöitä verkkosivuillesi? Alla muutama esimerkki, pienistä muutostöistä:
  • Blogi-sivun perustaminen sivuille
  • GDPR ja tietosuojaseloste-tietojen lisääminen
  • Yksittäisten lisäosien, kuten Google Analytics, Facebook Pixel tai Messenger / WhatApp-ikkunan lisääminen sivuille

Bloggerista WordPressiin

Oletko Blogger-bloggaaja ja haluaisit siirtää blogisi ammattimaisemmalle alustalle?

 

Datapakkaan koko blogisi Bloggerista WordPressiin täysin avaimet käteen paketilla. Saat uuden, kauniin ja teknisesti hakukoneoptimoidun blogin käyttöohjeineen tulille.

 

Palvelun hinta alk. 550€ + alv. Voit halutessasi maksaa palvelun kahdessa erässä.

Haluatko oppia itse tekemään verkkosivuja tai muokkaamaan niitä? Pyydä tarjous Meemi Academyn koulutuksesta.