Web & Content Design

Asiakkaasi odottavat verkkonäkyvyydeltäsi enemmän, joten me veimme verkkosuunnittelun nextille levelille.

Meemin verkkosuunnittelun toimintamalli vastaa ostokäyttäytymisen muutokseen.

Kun aloitimme verkkosuunnittelun, liike-elämä lepäili erilaisessa ajassa. Verkkosivujen rakentaminen kävi suoraan sanottuna tylsäksi. Joka kerta ne samat sävelet: Etusivu, palvelu-sivu, yhteystiedot… Ja sitten sitä samaa “me ollaan sitä ja tätä ja tehhään hirveen hyvin tätä ja tota”. Tämä meininki on ehkä joskus toiminut, mutta ei enää. Käyntikortti-verkkosivujen aika on tullut päätökseen.

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut ja ostopolku on pidentynyt. Ostajat hakevat itsenäisemmin tietoa verkosta enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan asiakkaiden odotukset yrityksiä kohtaan ovat kasvaneet niin paljon, että tätä kuluvaa aikakautta kutsutaan nimellä asiakasvallankumous. Siksi me kehitimme uuden verkkosuunnittelun toimintamallin: Web Design 2.0.

Mitä on Web Design 2.0?

Verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit on ennen nähty raskaina ja teknisinä projekteina. Pelkkä toimivan verkkosivuston aikaan saaminen on ollut ison työn ja tuskan takana. Long gone are those days! Nykyteknologia tekee verkkosivu- ja verkkokauppa-projekteista teknisesti nopeita toteuttaa. Asiakkaasi kuitenkin odottavat verkkosivuiltasi paljon enemmän kuin toimivan teknisen toteutuksen ja perustietojen löytymisen. Hän odottaa täsmälleen ongelmaasa puhuttelevan tiedon löytymistä ja personoitua ratkaisua, jota hän voi tutkia kaikessa rauhassa ennen ostopäätöksen edistämistä. Jos kilpailijasi tarjoaa verkkosivuillaan paremman asiakaskokemuksen, olet menettänyt kaupan mahdollisuutesi hetkessä.

Google Ads-palvelut

Web Design 2.0 yhdistää strategisen suunnittelun, ostopolkujen rakentamisen, sisällöntuotannon ja verkkosuunnittelun yhdeksi palveluksi.

Ostopolkusuunnitelma

Konsultoimme ihanneasiakkaasi ostopolkusuunnitelman ja teemme sen pohjalta verkkosivujen sisältösuunnitelman.

Sisällöntuotanto

Verkkosuvujen copywriting ja liidinapparit, jotka kuljettavat asiakasta yrityksesi verkkoympäristössä.

Visuaalinen toteutus

Aloitamme teknisen työn ja visuaalisen suunnittelun. Rakennamme selkeän ja hyvin jäsennellyn kokonaisuuden, joka luo hyvän asiakaskokemuksen.

Tarkastuskierros

Tarkastuskierroksilla viilaamme vielä viimeisiä asioita kuntoon sinun ajatustesi ja palautteittesi pohjalta.

WordPress & Woocommerce verkkosuunnittelun hinnat

Nämä ovat suuntaa antavia WordPress verkkosuunnittelun hintoja.
Pyydä tarjous verkkosivuprojektillesi! Markkinoinnin kumppanuusasiakkailtamme emme veloita verkkosivuprojekteista erillistä maksua.

One Page
850€Hinta suuntaa antava. Pyydä tarjous projektillesi!
 • Yksi sivuinen verkkosivu
 • Sopii pienille yrityksille tai myyntisivuksi
 • One page scroll-navigation
 • Sisällöntuotanto ja kuvapankkikuvat
 • Suunnittelupalvelu
Verkkokauppa
2500€Hinta suuntaa antava. Pyydä tarjous projektillesi!
 • 5 sisältösivua + kauppa
 • Max 30 tuotteen vienti
 • Sopii Pk-yritykselle
 • Suunnittelupalvelu
 • Sisällöntuotanto ja kuvapankkikuvat
 • Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa muka raskas projekti? Welcome Headless Ecommerce!

Verkkokaupan tulevaisuus ei ole enää yhteen verkkosivualustaan sidottu. Verkkosuunnittelulta odotetaan dynaamisuutta ja nopeaa muuntautumisvalmiutta sekä monikanavaisuutta. Tähän trendiin vastaa headless ecommerce. Kauttamme saat kotimaisen verkkokauppa-alustan kiinteällä kuukausihinnalla, jonka voit liittää osaksi mitä tahansa verkkosivustoa! Tuotteet tai palvelut verkkokauppaan, pieni koodin pätkä nykyisille verkkosivuille ja olet valmis pyörittämään minkä kokoista verkkokauppa bisnestä tahansa.

Headless Ecommerce alustan hinta 400€ + alv / kk. Pyydä tarjous koko toteutukselle!

Edulliset kotisivut pienelle yritykselle alk. 450€

Let´s face the fact: jostain pitää aloittaa ja moni pienyrittäjä pötkii pitkälle perus kotisivuilla. Miten hinta saadaan painettua sitten tarpeeksi alas pienyrittäjän tarpeisiin? Yksinkertaista. Suunnittele ja tuota itse verkkosivusi sisällöt, me teemme pelkän teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen. Pelkkä kotisivujen tekninen toteutus WordPress-alustalla on suhteellisen nopeaa valmiilla teemalla ja helppokäyttöisellä verkkosivurakentajalla. Kun olemme koonneet suunnitelmasi yhteen, lähetämme sinulle ohjevideot kotisivujen sisältöjen muokkaamiseen. Me ylläpidämme kotisivujen teknistä puolta ja verkkotunnustasi kiinteällä kuukausimaksulla.

Pyydä tarjous lomakkeen kautta tai varaa 30min etätapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja teemme sen pohjalta yhteistyöehdotuksen.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Tarjoukseen tulee sisältyä
Select an option
Fill out this field

Tekemiämme verkkosivuja

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Hmm, löytyisikö blogista jotain mielenkiintoista?

Valikko
Tilaa Kasvu-uutiset! 🚀

Haluatko kuukausittain kasvumarkkinoinnin vinkkejä sähköpostitse? Tilaa Meemin Kasvu-uutiset ja pysytään yhteydessä! 💜