Web Design 2.0

Ei vain nättejä nettisivuja, vaan MYYVIÄ nättejä nettisivuja.

Verkkosivut ovat yrityksesi 24/7 myyntikone

Ajassa, jolloin asiakas ei halua enää asioida myyjän kanssa, vaan tehdä ostopäätöksiä itsenäisesti verkossa, nettisivuista on tullut väistämättä yrityksesi tärkein omaisuus. Nettisivujen pitää säväyttää, saada potentiaaliset asiakkaat luottamaan yritykseesi ja luoda mielikuva brändistäsi, mutta tässä ei suinkaan ole vielä kaikki. Niiden pitää myös konvertoida asiakkaita.

Suurin osa yrityksistä palkkaa nettisivujen tekoon koodarin tai muun verkkosuunnittelijan, joka keskittyy tuon WOW-efektin luomiseen. Nätin jäljen jälkeen he taputtelevat käsiään tyytyväisinä, lähettävät laskun ja katoavat taivaan tuuliin job here is done-meiningillä. Mutta tässä kohtaa mennään metsään. Koska siitä se varsinainen työ vasta alkaa…

Koodari ei ole myynti-ihminen.

Verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit on ennen nähty raskaina ja teknisinä projekteina. Pelkkä toimivan verkkosivuston aikaan saaminen on ollut ison työn ja tuskan takana. Long gone are those days! Nykyteknologia tekee verkkosivu- ja verkkokauppa-projekteista teknisesti nopeita ja suhteellisen kevyitä toteuttaa. Jos totta puhutaan, koodareiden tulisi etsiä muita töitä koodattavaksi kuin nettisivuja. He kun eivät ole myynti ihmisiä ja yrityksesi nettisivujen tärkein tehtävä on myydä, eikö? Jos haluat nettisivut, jotka myyvät, tarvitset tähän hommaan koodarin sijaan modernin markkinoijan. Sellaisen markkinoijan, jonka missiona on saada yrityksesi nettisivut tuottamaan rahaa.

Web Design 2.0 yhdistää strategisen suunnittelun, ostopolkujen rakentamisen, sisällöntuotannon ja verkkosuunnittelun yhdeksi palveluksi.

Ostopolkusuunnitelma

Konsultoimme ihanneasiakkaasi ostopolkusuunnitelman ja teemme sen pohjalta verkkosivujen sisältösuunnitelman.

Sisällöntuotanto

Verkkosuvujen copywriting, landing page-suunnitelmat ja liidinapparit, jotka kuljettavat asiakasta yrityksesi verkkoympäristössä.

Visuaalinen toteutus

Aloitamme teknisen työn ja visuaalisen suunnittelun. Rakennamme selkeän ja myyvän kokonaisuuden, joka kuljettaa asiakastasi kohti ostopäätöstä.

Sen jälkeen?

Tarkastuskierros ja pillit pussiin? Ei suinkaan, ehdotamme sinulle verkkosivujen jatkokehityssuunnitelmaa myyntitavoitteittesi pohjalta.

WordPress & Woocommerce verkkosuunnittelun hinnat

Nämä ovat suuntaa antavia WordPress verkkosuunnittelun hintoja.
Pyydä tarjous verkkosivuprojektillesi! Markkinoinnin kumppanuusasiakkailtamme emme veloita verkkosivuprojekteista erillistä maksua.

One Page
850€Hinta suuntaa antava. Pyydä tarjous projektillesi!
 • Yksi sivuinen verkkosivu
 • Sopii pienille yrityksille tai myyntisivuksi
 • One page scroll-navigation
 • Sisällöntuotanto ja kuvapankkikuvat
 • Suunnittelupalvelu
Verkkokauppa
2500€Hinta suuntaa antava. Pyydä tarjous projektillesi!
 • 5 sisältösivua + kauppa
 • Max 30 tuotteen vienti
 • Sopii Pk-yritykselle
 • Suunnittelupalvelu
 • Sisällöntuotanto ja kuvapankkikuvat
 • Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa muka raskas projekti? Welcome Headless Ecommerce!

Verkkokaupan tulevaisuus ei ole enää yhteen verkkosivualustaan sidottu. Verkkosuunnittelulta odotetaan dynaamisuutta ja nopeaa muuntautumisvalmiutta sekä monikanavaisuutta. Tähän trendiin vastaa headless ecommerce. Kauttamme saat kotimaisen verkkokauppa-alustan kiinteällä kuukausihinnalla, jonka voit liittää osaksi mitä tahansa verkkosivustoa! Tuotteet tai palvelut verkkokauppaan, pieni koodin pätkä nykyisille verkkosivuille ja olet valmis pyörittämään minkä kokoista verkkokauppa bisnestä tahansa.

Headless Ecommerce alustan hinta 400€ + alv / kk. Pyydä tarjous koko toteutukselle!

Edulliset kotisivut pienelle yritykselle alk. 450€

Let´s face the fact: jostain pitää aloittaa ja moni pienyrittäjä pötkii pitkälle perus kotisivuilla. Miten hinta saadaan painettua sitten tarpeeksi alas pienyrittäjän tarpeisiin? Yksinkertaista. Suunnittele ja tuota itse verkkosivusi sisällöt, me teemme pelkän teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen. Pelkkä kotisivujen tekninen toteutus WordPress-alustalla on suhteellisen nopeaa valmiilla teemalla ja helppokäyttöisellä verkkosivurakentajalla. Kun olemme koonneet suunnitelmasi yhteen, lähetämme sinulle ohjevideot kotisivujen sisältöjen muokkaamiseen. Me ylläpidämme kotisivujen teknistä puolta ja verkkotunnustasi kiinteällä kuukausimaksulla.

Pyydä tarjous lomakkeen kautta tai varaa 30min etätapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja teemme sen pohjalta yhteistyöehdotuksen.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Tarjoukseen tulee sisältyä
Select an option
Fill out this field

Tekemiämme verkkosivuja

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Hmm, löytyisikö blogista jotain mielenkiintoista?