fbpx

WordPress verkkosuunnittelu

Meillä asiakas saa WordPress palvelusta aina vähän enemmän

Kun kilpailutat verkkosivujen tekijää yrityksellesi, kannattaa pelkän hinnan sijaan tarkastella, mitä palvelu oikeasti sisältää. Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen kotipesä, jonka perusteella moni asiakas tekee jo ratkaisevia päätöksiä ostopolkunsa alussa. Markkinointi Meemin WordPress verkkosuunnittelun palvelun tuottavat markkinointiviestinnän asiantuntijat. Me huolehdimme siitä, että verkkosivusi löytyvät, näkyvät ja kuuluvat.

WordPress verkkosivuprojekti alkavat meillä samaan tapaan kuin esimerkiksi markkinoinnin kumppanuus. Konsultoimme lähtötilanteen ja sukellamme yrityksesi strategiaan, jonka pohjalta suunnittelemme teille tavoitteitanne tukevan verkkosivukokonaisuuden. Moni asiakas on antanut meille palautetta siitä, että he ovat oppineet ja saaneet arvokasta näkökulmaa verkkosivuprojektien myötä omasta liiketoiminnastaan. Meillä on tekemiseemme suora ja avointa vuoropuhelua kannattava ote.

Verkkosivut

Isot ja pienet verkkosivuprojektit yrityksille ja yrittäjille

Verkkokaupat

Kustomoidut pienet ja isot Woocommerce verkkokaupat

Blogit

Kustomoitu WordPress blogi on ammattibloggaajan valinta

Verkkokurssit

WordPress on myös monipuolinen verkkokurssiympäristö.

WordPress on ammattilaisen valinta

Pohditko yrityksesi verkkosivuille tai verkkokaupalle parasta alustaa? Ovatko seuraavat asiat päätöksesi kannalta merkittäviä tekijöitä:

  • Kustomoitava ulkosasu
  • Monipuoliset ja laajat toiminnallisuudet
  • Hakukoneoptimointi
  • Haluat omistaa sisältösi itse

Jos vastasit kyllä, WordPress on sinun valintasi. WordPress on maailman käytetyin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Se taipuu perus verkkosivuista kompleksisiin kokonaisuuksiin, joissa yhdistyvät verkkosivujen lisäksi verkkokauppa ja tarvittaessa verkkokurssialusta. WordPress on myös ammattibloggaajien suosima verkkosivualusta.

Teetin yritykselleni uudet verkkosivut Markkinointi Meemin Jonnalla – ja täysin etänä alusta alkaen. Jonnan osaaminen tuli esiin heti alkumetreillä. Työskentely eteni avoimen vuoropuhelun kautta, Jonna auttoi myös tiivistämään omaa ajatteluani markkinointia ja myyntiä tukevaksi. Opin siis prosessissa itsekin! Selkeä hinnoittelu, nopea toteutus ja tuki sivujen jatkotyöstämiseen olivat iso plussa. Pystyn huolehtimaan sivujen perusylläpidosta itse Jonnan ohjeistuksen perusteella, mikä on pienelle yritykselle tärkeää.

Tarja Arkio

Ingenium Partners Oy

Markkinointi Meemi tarjosi verkkosivuprojektin minulle nopealla aikataululla ja minun toiveitani kuunnellen. Suosittelen!

Jere Käkönen

J. Käkönen Oy

Markkinointi Meemi suunnitteli ja toteutti meille verkkosivut. Sivut valmistuivat ripeästi ja ammattimaisin ottein. Koska oma aika ei riitä työn ohessa verkkosivujen näpräämiseen, meille oli tärkeää saada myös kumppani, joka päivittää verkkosivuille pyynnöstämme tarvittavat kampanjat ja tiedotteet. Meemin kanssa on mukava asioida. Ammattimainen ja lämmin palvelu, suosittelen!

Jyri Skog

JJ Sulan Autopalvelu Oy

Laske alustava WordPress verkkosivujen hinta

Verkkosivujen hintalaskurin avulla lasket kätevästi alustavan hinnan verkkosivuillesi. Kun olet laskenut hinnan, paina seuraava, täytä yhteydenottolomake ja lähetä tarjouspyyntö meille. Olemme sinuun yhteydessä 24h aikana tarjouspyynnön lähettämisestä.

Lue keltaisista vetolaatikoista tarkemmin, mitä verkkosivujen hinta sisältää aina oletuksena. Monissa mainostoimistoissa esimerkiksi sisällöntuotanto veloitetaan erikseen. Meillä sisällöntuotanto sisältyy automaattisesti hintalaskurin hintaan. Jos et tarvitse jotakin näistä palveluista, kerro siitä tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä. Se saattaa vaikuttaa hintaan alentavasti.

WordPress hintalaskuri

0
Sisältösivut, kuten etusivu, palvelut, blogi, yhteystiedot…
0
Asiakas toimittaa kieliversioiden sisällöt
0
Asiakas toimittaa käännöstyöt
Yhteensä 

Tekemiämme WordPress verkkosivuja

JJ Sulan Autopalvelu Oy

JJ Sulan Autopalvelun verkkosivuprojekti toteutettiin WordPress alustalla. Tsekkaa verkkosivut osoitteessa www.sulanautopalvelu.fi.

Kampahuone

Kampahuoneen verkkosivut toteutettiin WordPress alustalla. Toiveena oli raikkaat ja vaalean sävyiset selkeät verkkosivut. Tutustu lopputulokseen osoitteessa www.kampahuone.fi.

Viherhulina Oy

Viherhulina toivoi verkkosivuiltaan jotain lämminhenkistä ja rehevää hyödyntäen heidän omia valokuviaan. Sivustolle haluttiin myös blogi sisällöntuotantoa varten. Verkkosivut on toteutettu WordPress alustalla.

Terhon Paja

Terhon Pajalle toteutettiin verkkosivut ja verkkokauppa WordPress alustalla. Virityspajan ilmeeltä toivottiin jotain peruslookista poikkeavaa. Tummalla sävyllä saa aikaan erottuvan efektin. Kurkkaa verkkokauppa osoitteessa www.terhonpaja.fi.

Ingenium Partners Oy

Ingenium Partnersin verkkosivut on toteutettu WordPress alustalla. Autoimme asiakasta myös jäsentämään ja selkeyttämään sisältöjä verkkosivuille. Visuaalinen ilme toteutettiin asiakkaan brändiohjeistuksen mukaiseksi.

Vuokko Siljanto

Vuokko toivoi verkkosivuiltaan hempeää ja helposti lähestyttävää ilmettä. Sisällöntuotantoa varten toteutettiin myös blogi.

Prosolutions

Markkinointi Meemin markkinoinnin automaation yhteistyökumppani Prosolutions toivoi verkkosivuiltaan selkeää, luotettavaa ja ymmärrettävää lopputulosta. Toteutimme verkkosivut WordPress alustalla ja loihdimme sisällöt selkeäksi kokonaisuudeksi.

Wendell & Partners Oy

Wendell & Partnersilla oli valmiina verkkosivujen sisällöt ja ohje visuaalisesta ilmeestä. Kasasimme asiakkaan suunnitelman WordPress alustalle. Näin verkkosuunnittelu on asiakkaalle nopeaa ja kustannustehokasta.

Car Pojat Oy

Car Pojille toteutettiin uusi brändi-ilme ja verkkosivut WordPress alustalla.

Valikko